Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Huns kay serverında peki kay nerde us eu ... ?

foto

Öne çıkan mesajlar

pardon sonunu görmemişim farklarını kısaca anlatiyim sana
en önemli farklar prime tıme ve patchler
prime tıme oyunun en kalabalık olduğu zaman oluyor bu us için saat 02.00 eu için sanrım 15.00 civarı(emin değilim)
us patch olarak eu dan önde çünkü patchler dil çevirilerinden dolayı eu ya bayağı bir geç geliyor
eu mu us mi diye tercih ederken sadece prime tıme a bakmanı öneririm ne zaman girceksen oyuna ona göre karar ver[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar hızlı cevap beklemiyordum :))
saat olarak çok sorunum yok. beklentim türk lerle birlikte oynamak bu nedenden kay serverı tercih etmeyi planlıyorum.
en son yeni karakterler geldiginden beri camelot oynayamıyorum malesef şu an askerim çarşı iznimde bile aklımda 2 ay sonrası için planlar yapıyorum nöbetlerde :p dalga geçmeyin sakın bu gerçekten tutku gibi birşey nerden hangi paketi satın almalıyım ona kara verip 1 ay kala spariş vermeyi ve döndügümde hazır olmasını istiyorum :) milet karı kızdan bahsediyor burda ben camelot koca alayda bir kişi yok bu oyundan anlayan :(( yanlızım yanlızzzz
Sosyal ağlarda paylaş

DARK AGE OF CAMELOT: LIMITED EDITION METAL BOX SET: DAOC ORIGINAL GAME + SHROUDED ISLES ADD ON + TRIALS OF ATLANTIS ADD ON

Format: PC

Limited edition special metal box set. Box set includes: Original game + Shrouded isle and Trials of Atlantis expansions. Also includes game maps
» Stock Availability: Low Stock Info

» Customer Rating: 9/10 (from 1 review)

» SAVE £12 off RRP
Our Price: £37.99

DARK AGE OF CAMELOT: COLLECTORS BOX SET: DAOC ORIGINAL GAME + SHROUDED ISLES ADD ON + TRIALS OF ATLANTIS ADD ON

Format: PC

Original game + Shrouded Isle and Trials of Atlantis expansions
» Stock Availability: In Stock

» SAVE £9 off RRP
Our Price: £25.99

aralarındaki farklar ne _?
Sosyal ağlarda paylaş

türklerle olmak istiyosan ya eu-excalibur(ki sanırım azaldı oynıyan) yada us-kay da oynicaksın.
oynama tarzına göre seç dememin sebebi şu:
kay pek kalabalık bir server değil o yüzden genelde fg vs fg savaşlar oluyor
ben öyle 8 e 8 savaş sevmediğim karmaşa sevdiğim için kay ı bırakıp merline ordanda lancelota geçtim
ve eu dan us e geçiş olmicağı için kararını verirken düşünmeni öneririm[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

üsttekinden oyun ve extra olarak mühür anahtarlık fln çıkıyor alttaki sadece oyunu içeriyor yani alttakini al alıcaksan ancak bu fiyatlar£ üzerinden bunun anlamı o paket büyük ihtimalle eu versiyonudur.
bu arada lag zaman zaman oluyor bunun sebebide yurt dışı çıkışları oluyor çıkışlarda sorun olmadığı sürece bağlantı sürekli yeşil.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Tearaway - Mercenary
Xayder - Necromancer

[Bu mesaj XaYd3r tarafından 18 Temmuz 2004 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakma geç yazıyorum malum çarşı iznim haftada 1 :( beni kazık yemekten kurtardıgın için teşekkur muhurleri onların olsun bana key i olan bir pacet yolasınlar yeter :) BİTT ARTIK ASKERLİK TE CAMELOT OYNAYIM UFFFFFFFFFFFFFFF

ŞAFAK 53
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...