Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 güncel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 up.... fiyat 230 a düşmüştür. Çıksın artık şu acc elimden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 KillerLord said: o fiyatlara aion account u satamazsın malesef. Neden? Yukarı :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 satılır killerlord o mesajı atarken oyunun son durumu hakkında pek bilgisi yoktu herhalde bu char icin 225-250 arası gayet uygundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 satılmıyor işte ben dostum. http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=18859&serverID=34 miragent bot da depoda 49m kinnah var tüm questler bitik. 449 AM bendekide satılmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 seninki hem elyos hem perentoda turkler cogunluklu asmodian ve gorgosta bu charda gorgos da serverına ve ırkına gore de para eder server transfer desen ginede satamassın elyossun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 benimki satıldı. alıcı arkadaşa hayırlı olsun sorunsuz bir ticaretti. az önce satıldı gündüz konuşmuştuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 up. Fiyat pazarlığa açıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 up.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 güncel... Hazır 1.9 yaması da gelmiş :) almak isteyenler ö.m ile ulaşabilirler bana @beyazsakal: Saol ya düzelttim şimdi mesajı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Asdadsa gelio degil geldi XD @dingaer. Onemli degil burak Abi her zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 güncel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Hala günceldir. Pazarlık payı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 güncel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Günceldir. Collector Edition fiyatına bırakmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 güncel. 150 tl ye bırakıcam arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Charım silinmiş var mı almanın bir yolu acaba arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 accountu actirt aion online sayfasında gozukur char silinmiyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shezofren41 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 takas olursa bana ulas [email protected] sin var bende perento asmodıan 55 lvl nick Shezofren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar