KillerLord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Resmi Site: http://aika.gpotato.com/ Closed Beta: 3 Şubat "bir çok yerde key dağıtımları başladı" özellikle anime tarzı mmo sevenler için gayet güzel grafiklere sahip bir oyun. Oyund pet yerine bir çocuğunuz oluyor sizin yanınızda savaşmıyor ama, arkanızda durup size buff, heal vb şeyler veriyor. Çocuğunuzu üç elementten birinden seçiyorsunuz (ateş, su, rüzgar gibi) mesela ateş daha çok saldırı gücü & hp ve crit gibi bufflar sağlıyor. Oyunda 5 ulus var bu uluslar birbirleri bir çok savaş yapiyor. oyunun mekaniği 1000 vs 1000 kapışmalara göre yapılmış. Ayrıca farkettiğim bir nokta hemen hemen her sınıfta AOE skiller mevcut bazı videolarda'da gördüğüm üzere 4-5 mob u toplayıp kesmeği seviyorsanız gerçekten zevkli. ve pvp 3 sınıfa bölünmüş, 1- battleground 2- castle war 3- relic savaşları olarak tanımlanmış bakınız kale savaşı: Sınıflar: Warrior, Paladin, Warlock, Cleric, Rifleman, Dual Gunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 metin 2 ahmet 4 hüseyin 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 skoko 9867133245 rahatladın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 öyle devam ediyo işte 1M e kadar hepsi aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Aslında rvr mantığı gibi geldi bana ve classlar hoşuma gitti hmm key bulursam istedim aslında. Lan rvr diyomuş zaten videoda asd Rvr için Daoc oynayan biri olaraktan hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 key geliyor bir adres vardı bulup gönderiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 http://www.massively.com/2010/01/29/massivelys-aika-online-closed-beta-key-giveaway/ sitesinde our giveaway page yazısın üstünde link var tıklayınca gelen pencerede key'i veren bir button ekrana veriyor key i direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Tamamdır teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 3Şubatmış 2şubat okumuştum heyecanla kurdum serverın olmadığını görünce bi üzüntü bi sıkıntı oldu içimde.. Resmen içimde ateş var şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hehe o zaman sana bir kötü haber daha veryim bizde 4 şubat onlarda 3 şubat oluyor oyunun başlaması. 4 şubat sabah 9 da açılacak sanırsam yanlış hesaplamadıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 O zaman hehe harbiden off perşembe sınavım da var o günde ben girmem oyuna amaaannnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bu aralar f2p arıyorum bitane düzgün bulup kaptırmayı çok istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 dartanian ahanda müjde :) oyun bu akşam 9 da açılıyor ben yanlış hesaplamışım. Anlaşılan buradan gelecek 2 arkadaş var şuan oyunada nation seçeceğin aynı yeri seçersek oyunda paslaşırız. Genelde Lenaria da olacak insanlar gibi en azından betada oraya girelim sizede uyarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Dün akşam başladım şuan pek oynayamıyorum sınavım olduğu için ama akşam girerim konuşur haberleşiriz anlayamadım zaten çok iyi ingilizcem olmadığı için.Level 7 warriorum var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bende 13 duel gunner ım evladımı da aldım ilk 4 levelde tohum gibi haha 5 levelde çocuk olacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Genel görüş nasıl gideri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 açıkcasını söylemek gerekirse paralı oyun oynayanları grafik ve oynanış bence tatmin etmez videolardan daha güzel olacağını bekliyordum açıkcası. Tabii zevkler ve renkler kişiye göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 O ne abi çocuğum falan yok benim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 key kalmamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 http://www.omgponies.info/massivelyCodes/index.cfm?fuseaction=home.getCode&codeInfoKey=37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 key isteyene AECD14ADCDD4448FBFBA BE56DE9591034156956A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Dartanian said: O ne abi çocuğum falan yok benim :( bir quest var onu yapınca alıyordun. ilk başta kırmızı bir nokta 5 lvl de evlatlık oluyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Oyun açıldı oynamak isteyenler için.Şuan gereksiz bir kalabalık mevcut ama 1-2 gün sonra normale döner :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar