jacabo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Şaşkınbakkal, Suadiye, Caddebostan civarlarında fotokopı cektırmek cıktı almak ıcın yer varmı acep hıc gozume carpmadıda. minibus yolunda varda sımdı oraya kadar gıtmıyım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Divan Pastanesinden saga don sonra ilk sagdaki sokaga gir hemen sag apartmanda bi kirtasiye var. Ondan sonra Marks&Spancer in onundeki alt gecitte olabilir ama emin degilim. En rahati Boynerin yanindaki (Cafe Nero) NEZIH in alt katinda var. ama sanirim normalden biraz daha tuzlu Ozalitci kafasinda bisi istiosan ozaman caddeye inme (bildigim kadariyla cadde de ozalitci yok) minibus caddesinde hayat color var tam mevkini unuttum ama suadiye bostanci arasinda biryerlerde olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ya daha once o hayat color da yaptırmıstım ıslerımıde oraya gıtmesı zor gelıyor =) neyse dıger dedıgın yerlere bı bakıyım ... bıde nezıhte fotokopı fılan gormemıstım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Ya valla hele bu havada :D Nezihin alt katinda iceri girdikten sonra kasanin sol tarafindan iceri giriosn bu puzzle reonu fln oraya girince hemen sagda. :) (eger merdivenlerden alt kata girersen saginda oluyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Getir ben çekeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yok abi. o semtlerde fotokopici yok hiç ruhsat vermiyo belediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 göztepe ışılkların orada cemil ozalit var?? nakide indirim de var ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Seyh-hulud said: Divan Pastanesinden saga don sonra ilk sagdaki sokaga gir hemen sag apartmanda bi kirtasiye var. ben o sokakta oturuyorum. yüklü miktarda bi fotokopin varsa orayı tercih etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 BabacumMostors said: göztepe ışılkların orada cemil ozalit var?? nakide indirim de var ehe evet göztepe ışıklara gelmeden önceki otobus duragının sokagından giriyosun ilerde solda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar