BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Zamanında satın alıp hiç izlemediğim ya da bir kere izleyip sakladığım konser DVD lerimden bir kaçını satmaya karar verdim. Hepsi temiz ürünler. Epica - We Will Take You With Us (2 DVD - Limited Edition) (2004) Hiç izlemedim, içinden DVD leri bile çıkarmadım o derece. Ambalajında hiç bir sorun yok. Sıfır gibi. Blind Guardian - Imaginations Through the Looking Glass (2 DVD) (2004) Hiç izlemedim, içinden DVD leri çıkarmadığım 2. ürün. Ambalajında da sorun yok. Samael - Black Trip (2 DVD) (2003) Bir kere filan izledim. Temiz ürün. DVDlerde sorun yok. Nightwish - End of Innocence (2003) 1 kere izledim. Grubun öyküsünü anlatıyor. Belgesel niteliğinde. Temiz Ürün. Nightwish - From Wishes To Eternity (2002) 1 kere izledim. Temiz ürün. DVD'ler gerçekten çok iyi durumda. Samael ve End of innocence dışındakiler sıfır gibi görünüyor. Fiyatlara gelince: Epice - 30 TL Blind Guardian - 30 TL Samael - 20 TL Nightwish End of Innocence - 20 TL Nightwish From Wishes to Eternity 20 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 up. bg dışında hepsi satıldı. alında bu da çıksın elimden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar