Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mirsad Dinamo Moskova'ya imzaladı!


Carmelo

Öne çıkan mesajlar

Milli basketbolcu Mirsad Türkcan, Rusya'nın Dinamo Moskova takımı ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Rus spor basınında ve Avrupa'nın ünlü internet sitelerinde yer alan transfer nihayet gerçekleşti. Dinamo Moskova, Mirsad Türkcan ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Euroleague sayı kralı Lynn Greer, Benetton'un starı Maurice Evans, Yunanlı Lazaros Papadopoulos ve Ruslan Avleev gibi isimleri transfer eden Dinamo Moskova'da hedef Uleb Cup Şampiyonu olmak.

Kulüp başkanı Evgueny Gomelsky, artık kupalar kazanmak için çok ciddi yatırımlar yapmak gerektiğinin altını çizerek, iyi bir ismi daha renklerine katarak transferi kapatacaklarını söyledi.[signature][hline]Carmelo#15
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı olsun[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...