Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

333. Celp Dönemi

Goarth

Öne çıkan mesajlar

hemde nasıl var tunkut anlatamam dsadas

alakası yok tabikide. o sınavında kısalara hiç bir etkisi yok. 1 saat sıkılmamak için ben soruları cevaplamıştım hep.

zaten düştüğün yer sınavdan hemen sonra belli oluyorda işte ayın 10'unda açıklıyorlar. 9 nisanı 10 una bağlayan gece kasıcaz bakıcaz işte düştüğünüz yerlere.

ayın 11-12 si teslim günü istediğinde git. 11 inde gitmenin anlamı yok o ayrı :)

düştüğünüz yere göre alışveriş yapın ki indirim yapsınlar size eşyaları alırken.

bepanten plus ve utalk pudra alın, öneririrm. güneş kremini yapçaksınız onu anlamadım :D tatilemi gidiosnz lan dskajdsa

hap ve sıvı ilaç sokmak yasak. tuvalet kağıdı, ıslak mendil %100 götürün. bot için taban alın. jel pahalı ama öneririm.
bot, spor çantası (orda verecekler), sivil çantanız için kilit alın. şifreli tavsiyemdir. Yale marka olanlardan almayın ama çünkü arkadaş zorlanmadan açmıştı benimkini. açmanın yolu var yani. deodorant götürün isterseniz, after shave götürün. şampuan, lif, vücud şampuanı götürün. yani ucuzlarından alın çalınırsa üzülmeyin. hoş içerde hepsinden var ama işte sıra mıra olur gittiğinizde hazırlıklı olun. mallarınızı herkese ulu orta göstermezseniz ve dolapta iyi saklarsanız kimse çalmaz. benim 2 dolabım vardı (eğitim çavuşu olmanın avantajlarından) ki ikisine de sığmıyordum, çikolatalar, çekirdekler, dergiler, kitaplar, kremler, ne isterseniz vardı. hiç bişeyim çalınmadı Allah'a şükür. Hatta arama oldu komutan kozmetik dükkanı gibi demişti sadsa

mesela acemilikte çamaşır yıkamakla uğramayın bence. onun yerine en ucuz don ve t-shirtü alın. kullan at yapın. acemilikten sonra çarşıda yıkama yerleri oluyor kışlaya yakın, çok makul fiyata yıkıyorlar. antalyada 1 çanta 5 tl idi. 3 haftada bir yıkatıodm.

o yüzden bazı eşyalarınızı kirli torbanıza saklıyabilirsiniz, misal.

aklıma geldikçe yazarım
Sosyal ağlarda paylaş

Ben İstanbul Üniversitesi ögrencisiyim. Son sınavım Haziran 9, aradım çıkış belgesini ne zaman verebilirsiniz dedim. Sınavların tümü açıklandıktan 1 hafta sonra dediler. Sonra Askerlik şubesini aradım ( Bana temmuzda askere alırlar demişlerdi) Temmuzda nasıl gelebilirim dedim. Önce 25 Hazıran sonra dediki 15 20 diyelim işlemlerini yaptırırsan temmuzda gidersin askere. Ee Agustos ise ben kasmayayım hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

çok komik çok

Uni mezunu adam tuvalet de kilitli kaldığı için 99 tane adam güneşin altında (ki guya yağmur yagacaktı) 5 li sıra halinde 1 saat bekledik. Paşam sonunda cıkabildi de bizde çıktık tuzla dan.

Şimdiden benim le beraber askere gidecek arkadaşlara başarılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Jadelith said:

askerlik guidesi konu var mı? gitmeden ne satın alıcaz gibisinden : )

bekliyoruz efenim hadi gidelim de gelelim artık

malzeme satan yerlerde liste oluyor genelde. ama ben yukarda yazmaya çalıştım.

ayrıca t-shirt veya don alırken "oha bu kadar şeyi nereye koycam" diye düşünmeyin. Size orda spor çantası veriyorlar. onun için fazla olan herşeyi koyun ve kitleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

oo patide konumuz varmış haberim yokmuş.
ben de 333. dönemim

1 nisan günü girmiştim sınava bizi de bekletmişlerdi saatlerce sınav bittikten sonra! bi eleman kayıplardaymış. 600lerdeydim ben 800ler çıktı biz bekliyorduk. az uyuz olmamıştım. neyseki geçti sınav faslı. bakalım nereye düşücez..

ne zaman açıklanıcak bu arada fikri olan var mı? herkes farklı birşey diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ukalamız eksikti..

tabiki baktık ona.

ancak bazı sitelerde 8'inde açıklanacak yazıyordu. geçmiş dönemlerde gitmiş bazı kimselerde erken açıklanır falan demişti.

9'u gecesinden önce açıklanırsa görürüm kağıda bakanları... biz uçak biletimizi yarı fiyatına 3 dakikada almışken onlar boş sayfaya bakar :D
Sosyal ağlarda paylaş

ermynorac said:

ukalamız eksikti..

tabiki baktık ona.

ancak bazı sitelerde 8'inde açıklanacak yazıyordu. geçmiş dönemlerde gitmiş bazı kimselerde erken açıklanır falan demişti.

9'u gecesinden önce açıklanırsa görürüm kağıda bakanları... biz uçak biletimizi yarı fiyatına 3 dakikada almışken onlar boş sayfaya bakar :D

Adam sana yardımcı oluyor sen laf sokuyorsun ya neyse...
Ayrıca Tuzla'da çıkışta Asteğmen vardı oda aynen 9-10 arası demişti gerçi senin arkadaşların ve güvendiğin siteler daha "iyi" bilir
Sosyal ağlarda paylaş

daha önceki sayfalarda da yazdım. senin düştüğün yer max ayın 4 ünde belli oluyor. sana bunu 10 u saat 00:00 da açıklıyorlar.
toprilin varsa içerden öğrenebilirsin. bu sayede erken açıklanıyor diyen tipler olur. ben daha hiç duymadım erken açıklanmış halini. ordudan bahsediyoruz.

ikincisi ukelalık yapacak olsam heralde yardımcı olmaya çalışmam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...