Insane_NightMare Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Beyler Windows 7 ye WoW u kuramıyorum her zaman bi hata ile karsılasıyorum bi yardım elinizi uzatın help me plz... kurduktan sonra ilk patch de yeniden install cıkıyo kafayı sıyırcam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hatanın kodunu falan bi screen shot atsan daha yardımcı olabilsek sana ben win7 de oynuyorum bir sorunum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 wow'un her zaman elimde bir yedeği olmasına rağmen geçenlerde cd'den kurmam gerekti bir sorunla karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 win7 kullanıyorum bende bir problem yaşamadım gerek kurulumda gerek oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ben de win7 kullanıyorum ama oyun bariz bi şekilde daha yavaş çalışıyor :( 15-20 fps daha düşük xp ye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insane_NightMare Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ya ben normal + bc kuruyorum ondan sonra patch yapıyom ve tekrar ınstall yazısı geliyo cıldırcam valla.. nie bole yaspıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 windows 7 de bende 90 fpsde çalısıyo benim harddiskte zaten wow var ordan atıyorum bilgisayara program files a atınca sorun çıkarıyo onun için belgelerim/blizzard enternaiment/world of warcraft diye dosya yaratın oraya yükleyin oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Aynı hatayı bendede verdı pachleme yaparken 2-3kere denedım yeemedı dırek cd dekı dosyaları masaustune kopyala yapıstır yapdım oyle kurdum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bende şimdi vistalı makineden kardeşimin dandirik acer lapptopuna kurdum win7 mevcut oyun çalışıyorda 6-9fps. tamam makine çok iyi değil ama en az bi 10-20 fps görmesi gerekir diye düşünüyorum. Ekran kartını updateledim biton hata ile karşılaştım. Şimdi çalışıyor ama dediğim gibi kötü fps. Varmıdır buna yapacağım başka bişey ram almak dışında? Makine aspire 5520 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insane_NightMare Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bende cözdüm sorunu ark ın harici harddiskten attım calıstı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar