unuttumlaan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 merak ettiğim beynin yapısı ve çalışma prensipleri. daha çok nöroloji oluyor zira sinirlerle ilgili. ama kısmen işin psikiyatri yanının da ilgimi çektiği oluyor. ilgili kitap aradığımda tıp fakültesi kitaplarına ya da konuyla alakasız (nlp filan) kitaplara ulaşıyorum. bi belgesel kanalında adamın birinin beyninin bir kısmını kafasına bağladıkları bir cihazla manyetik alan etkisi altında bırakıp beyninin çalışmasındaki değişimleri gözlüyorlardı örneğin resim yapma yeteneğinde değişme gözleniyordu fişman. bunla ilgili türkiyede düzenli güncel haberleri takip edebileceğim bir dergi heralde yoktur. neresinden başlamak lazım gelir bir fikri bu konuda merakı araştırması çalışması olan biri varsa nerden başlanır bir fikir edinmeme yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unuttumlaan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 starwars bittikten sonra cevap gelir diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unuttumlaan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 nöropsikiyatri oluyor sanırım merak ettiğim tam olarak. hazır haldeki bilgiyi edindikten sonra güncel çalışmalardan haberdar olmak istiyorum.konuya hakim olan varsa sıralı şekilde yararlanabileceğim kaynakları merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Psikiyatri dersen, http://www.primarypsychiatry.com sitesini öneririm,makale olarak gayet güzel, www.ncbi.nlm.nih.gov gibi biryerde var,ama daha önemlisi google var elinin altında,bir bilimsel nöroloji makalesine ulaşmak istiyorsan arama kriterin şu olmalı; role of dopamine(serotonin,gaba blabla) tarzında yada ilaç vs.gibi durumlarla ilgili örnek arıyorsan; double blinded "ilacın kimyasal adı " "hastalık" placebo "ilacın kimyasal adı " "hastalık" gibi şeylerle araştırabilirsin. Ama istediğin mri,fmri olayı daha çok bilim sitelerinde yer buluyor kendine,burada önerim www.sciencedaily.com ve birazda sci.america Ek olarakta new york timestada çok güzel bilgiler var,bizim burdaki haber mantığından ziyade,adamlar 6 sayfa sana anlatıyor bir durumun gelişimini,nedenlerini,geleceğini. Bu arada ben sadece hobisel bakıyorum,karıştırırsan daha iyi siteler bulursun nette,ha günün birinde "yeni ilaç gelişimi,özellikle ssri,sdri tarzı" konuları hakkında haberler içeren bir site bulursan paylaş,rep vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar