Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 olm bilgidayarın açık olması önemli değil. modem kapanmasa yeter, bilgisayar hep kapalı da olabilir. modem okadar süre açık kalmış ama :p valla lan asdasdas 10 kişi göndercem bak resmi bulursam uahda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bu arada tekrar düşündüm de benim evdeki modem bir akç aydır kapanmadı.. elektrik de gitmedi.. sadece router ın fişini takıp çıkardım dur eve gidince bi ss alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 5-6 aydır modem UP'sa onunda gideri olur :D at direk buraya screeni eheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 nerden bakıyorsunuz buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 modem arayüzü. misal airties için: 192.168.2.1 giriyosun, modem anasayfasında status vs bağlantıbilgileri bişiler bişiler vardır. oradan modem ne kadar zamandır Ip almış internete bağlı onu görebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar