Nefr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Brook said: "Golden Virginia" said: gören tek türkiyede oluyor sanıcak :D Sadece Türkiye'de oluyo mu dedim ? Türkiye'de kullanmak şart dedim. Biraz sınırları zorlayarak okumaya çalışırsan başarıcaksın. ben 3 senedir fransadayim, 1 kere elektirigim kesilmedi. antalyada yasarken her kis haftada bir kafadan kesilirdi, o bakimdan sinirlari cok zorlamasak bile olur aslinda. hos ankarada ayda bir bile olmaz o ayri, ama yine "hic" demek olasi degil ha ruanda ile kiyaslayacaksak memleketi, gitmedim oraya, bilmiyorum edik; gecmis olsun bu arada tabii, cok tatsizmis
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 di'de de hep bi isyan bi isyan adam isyanlamaktan nefes alamıyor nerdeyse sdfsd
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Welcome to Turkey Burasi boyleleriyle dolu :( Gecmis olsun
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Fistan said: di'de de hep bi isyan bi isyan adam isyanlamaktan nefes alamıyor nerdeyse sdfsd sen de çok rahatsın fistan dfgdfd
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Senin dizini çekicem tim, konu zorluğu yok hiç.
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Eheh evet cekebilirsin. Malzeme bol. Lakin oyle gunluk hayatta aglayarak dolasan tiplerden olmadigimdan tutmama ihtimali cok yuksek =P
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ali Rıza Bey de ağlamıyor, adeta bir çınar.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 zaman zaman kapilari acip kitlenip kaliyo musun?
aente Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 aquila said: zaman zaman kapilari acip kitlenip kaliyo musun? aahahhahaaa + bir üstteki posta da abi geçmiş olsun bu arada. bir de nasıl böyle bir şeyi karşılamayız diyebilecek kadar burda ağza alınmayacak bir karakterde olabiliyorlar ki diyelim adamın evinde bilgisayar, tv buzdolabı yanıyor, e adam bunları taksitle zar zor yeni almış diyelim, sen adama para vermiyoruz dersen o adam cinnet geçirip o adamları bulur keser yani. Hatta iyi fikir ttnet'in tüm kadroyu falan da öldürsek ne kadar güzel olur lan, azıcık kessek <3 X(
Rock Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 aente saçmalama >:D< Burada istanbul elektrik idaresinden bahsediyoruz, ttnet nerden çıktı?
Öne çıkan mesajlar