unK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Geçen hafta Red Bull Stratos adı altında uzaya çıkıldı, takip edeniniz oldu mu bilemiyorum: http://www.redbull.com.tr/cs/Satellite/tr_TR/Video/RED-BULL-STRATOS-021242810698510?p=1242776477957 "Red Bull Stratos" said: Bir uzaya çıkmadığımız kalmıştı,onu da yapıyoruz!: Felix Baumgartner 22 Ocak 2010 günü saat 16:00 itibarıyla (14:00 GMT) insan vücuduyla ses hızını aşan ilk insan olma çabasıyla, havacılık araştırmalarının sınırını genişletme amacını açıklayacak. Baumgartner, bir helyum balonunun kaldırdığı ve tam basınçlı bir “uzay kabini” tarafından korunan bir kapsül içerisinde en az 120.000 feet yükseklikte stratosferin üst sınırlarına kadar çıkmayı ve oradan, Mach 1.0 üzerinde (Saatte 690 milden fazla) hızla bir serbest düşüş atlayışı gerçekleştirmeyi ve ardından paraşütle yeryüzüne inmeyi hedefliyor. Başarılı olduğu takdirde Red Bull Stratos misyonu dört dünya rekoruna imza atarken; misyonda görev alan dünyanın önde gelen bilim adamları tarafından toplanan veriler de havacılık güvenliğinde yeni standartların ve insan uçuşu için artan olasılıkların müjdecisi olabilecek. Gelişmeleri www.redbullstratos.com adresinden takip edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 o hızda serbest düşüşte iken açıldığında patlamayan paraşüt yaptılarsa bayağı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ulan ben bunlara iş başvurusunda bulunmuştum geyiğine, neden redbull, neden siz bölümlerine "Redbull kanatlandırır" ve "En çok ben kanatlandırırım" yazmıştım. cevap gelmedi zıhehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 DoruK said: ulan ben bunlara iş başvurusunda bulunmuştum geyiğine, neden redbull, neden siz bölümlerine "Redbull kanatlandırır" ve "En çok ben kanatlandırırım" yazmıştım. cevap gelmedi zıhehe. ehaehaeh sbm'lik için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 evet hehe. yapacağımdan da değil yani bakalım ne dicekler diye bi başvurdum bi de en geyik resimlerimi falan yollamıştım off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar