Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 kongor yemez olur biter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ahhaha tam benlik olaymış tezgahı kur sigara içmeye çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 skill de nerf e gerek yok kongoru fixlemeleri lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ya ne alakası var dotada da böyle oluyodu eskiden sonra bi patchde tümsekten vurmayı yasakladılar.. bunda da tümsekten vurmak bug zaten... yeni patchte heralde onu nerflerler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ahahah cok eglenceli az onceki oyunda yaptim ama oldurene kadar omrunuzden omur gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 zeawee said: ya ne alakası var dotada da böyle oluyodu eskiden sonra bi patchde tümsekten vurmayı yasakladılar.. bunda da tümsekten vurmak bug zaten... yeni patchte heralde onu nerflerler.. o bahsettiğin zaman boyle bi skillmi vardı ? 1 levelde kesmenin mantığı zaten pryonun 3.skilli eskiden boyle bi olay yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ahaha güzel taktikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 yapılacak tek şey ufak bi fix oda kongor için diğer creplerden farklı bi yapay zekaya sahip karanlıkta diğer crepler gibi range yettiği halde takip edemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 amelenin biri 3 kere kesmeye kalkti oyunu verdik. cunku 2. ve 3. kerede omur suruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 oda hakketten malmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 deniyorum direk practicede dındın dındın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExactitudE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 119 vuruş ... oyunda gayet acık bi alan aslında merak eden biri nehre inip icine edebilir ...biraz da sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 fixlenmedi mi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 denedim kongor takip ediyor seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Glatheros said: amelenin biri 3 kere kesmeye kalkti oyunu verdik. cunku 2. ve 3. kerede omur suruyor. AAA EKMEK Mİ O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Flassh said: denedim kongor takip ediyor seni direk kongora vurup , mid lane'e koşarsan takip eder kongorun girişinde ağaç var onun etrafından turlucaksın o zaman bug oluyor, mid lane'e çıkmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 turlayacaksın derken? videodaki gibi durarak olmuyo mu? turlayarak da nasıl olacak onu da anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ha onu yapmamıştım bi deneyim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kongor takip etmiyo cok ince bi yer 0.5 cm fark var durman gereken yerle durmaman gereken yer arsinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 tabikide durarak yapcaksın , kastettigim kongoru ordaki agacın etrafından turlatman lazım bug olması için, aksi takdirde mid lane'e yürüyebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 5 kere falan denedim yapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ben ilk denemede aynen videodaki gibi yaptım. ikinci denemede yine aynı yerde denedim yapamadım. simdi de agacın etrafında dolayacam bakiyim nasıl olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Son oyunda ekmek pyro aldı ama yapmadı öyle şeyler yapsa çökerdik valla :D Bu arada başka range ile olmazmıki o olay sadece pyromu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 olmaz sadece pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 olur. ama level 1 de omur yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar