Pluton Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Selamlar bi özel mesaj yanıtlama sistemi yapıyorum ancak jquery demi sorun bende mi anlamış değilim. Kodlarım şunlar; function om(form,yukleniyor,dir) { $(yukleniyor).html(''); $.ajax({ type: 'POST', url: 'ajax.php, data: $(form).serialize(), success: function(ajaxCevap) { $(yukleniyor).html(ajaxCevap); } }); } 1. ve 2. seferde gayet doğru çalışıyor ancak 3. seferde js işlemini gerçekleştirmiyor. Bu sorunla karşılaşan var mıdır hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Şimdi fark ettimki prepend append 'de yappıyor bunu daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ajaxtan gelen veriyle ilgili olabilir. bir sql hatası geliyor olabilir, gelen karakterler bozuk geliyor ondan fonksiyon çalışmıyor olabilir alert() ile gelen veriyi kontrol ettir her sefer, 3. defa çalışmadığında append edilen şeye bak neyi append etmeye çalışıyor diye. iyice bak koda yanlış birşey var mı. belki gelen veride ' işareti vardır append'in tırnağı ile karışıyodur. firefox ile firebugtan hataları kontrol et 3. seferde hata verir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 firebugla falan kontrol ettim alert() 'dede aynı şeyi yapıyordu hata yok kedinlikle 2 kere alert() verip sonra vermiyordu. Sorunu şu şekilde çözdüm; .append($('MESAJ')); bu şekilde yazınca istediğim kadar çalışıyor ne kadar saçma dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 olur arada böyle vakalar : ) javascript çok garip bir scripting dili zaten. çok farklı davranışlar sergileyebiliyor. standartlaşma çok az... edit: ie firefox filan hepsinde kontrol et bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar