Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alienware

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

said:
BOccOB, 22 Temmuz 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
2-3 saat, yiyosa bi 7-8 saat oyna bizim gibi hardcore oyuncular gibin :) Dayanmaz o kadarına...

Alienware ın içindeki ekran kartı en baba oyunda bile 80-90fps verebilecek kadar güçlü ama monitör 60hz olunca fps n 60 ı geçemez, e o zaman o kadar parayı vermeye ne gerek var?

Bunları ben sağdan soldan duyup söylemiyorum, tamamı tecrübeyle edinilen bilgiler... Benim elimden 2 toshiba, 2 hp, 1 compaq , 1 IBM ve 1 fujitsu siemens lap-top geçti...

zaten kimse laptop desktoptan daha performanslidir demiyo ki burda
alanlarin coguda 7-8 saat araliksiz oyun oynamak icin almiyo o yuzden 2-3 saat ornegini verdim
ayrica 60 hz olmasi o kadar sorun diil ek bi monitorde alir o kadar onemliyse 60 ustu fps..[signature][hline] o_0

[Bu mesaj green_martian tarafından 23 Temmuz 2004 15:57 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj green_martian tarafından 23 Temmuz 2004 15:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi son araştırmalarıma göre HP'nin bütün markalardan daha avantajlı ve güzel bir olayını buldum.

HP'nin 17inçlik laptobunu configure yapabiliyorsunuz. Ben Alienware'le aynı olayı yaptım ve daha ucuz oldu bariz. Daha ucuz ve + olarak 17inç muazzam bir olay.

Tek dezavantaj Alienware'in karizması bunda yok. Hiçbir laptobun alienware'in karizmasına ulaşabileceğini sanmıyorum. Yani allah aşkına, laptopun üzerindeki uzaylı kafasının gözleri, pilin kalan ömrüne göre renk değiştirerek yanıyor. Daha ne yani sırf bunun için alınır paran varsa :D

Teorime bakmak için:

HP ZD7000 modelinin configure olayı[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
[Dreamsmiths]

Death is beauty, when wrapped in power..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
bir buçuk sene oldu hp modelini alalı.. ve başımdan geçenleri bazılarınız biliyor.. 5-6 kere bozuldu.. laptopun içinde bozulmayan sadece harddrive kaldı.. şuanda lanet ediyorum o zamanlar niye alienware almadım diye. şuan yine alienware almayı düşünüyorum.. bu sefer sayfaya girerseniz.. alienware'in geliştiğini ve çok ünlü olduğunu anlaycaksınız.

çok çeşitli filmlerde ve dizilerde alienware görüldü, ayrıca amerikan ordusu da alienware kullanıyormuş. bu bence kalitesini gözler önüne seriyor.

sayfaya girdiğinizde notebook'lardan area 51m5700 modelini seçtim.. ordan configure ettim.. düzgün bir laptop yaklaşık 2500 euro'ya denk geliyor.. türkiye'ye ısmarlayacaksanız bunun gümrüğü falan olunca toplam 2700 euro yapıyor, shipping parası dahil.. bu acayip pahalı bir rakam.. ama bu kaliteye.. bu güzelliğe.. bu performansa değer diye düşünüyorum. malesef ebeveynlerim aynı fikirde değil. bakalım para toplayabilecem mi..

alienware almayı düşünüyorum çünkü malesef türkiye'den alınabilecek başka hiçbir laptop satan kaliteli, kalitesiz laptop firması yurtdışı garanti seçeneğini vermiyor.

bir göz atın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...