draedan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Gecen gun aldim, son driver 10.1 i kurdum, hersey duzgun calisiyor , video oynatma haricinde. intel i7 920 , ve win7 64bit kullaniyorum. bundan once nvdia kullaniyoordum, buna gectigimden beri media player classic hicbir video gostermez oldu. gittim vlc player kurdum, ok acti video lari ama aradabir, belirsiz bir aralikla siyah ekran verip pc mi kitliyor, reset atmak zorunda kaliyorum. bir kersinde gametrailers da video izlerken kitlendi. netten arastirdim, bu sorun bilinen eski birseymis, ama cozum bulamadim henuz. var mi tavsiyesi bulunan konuda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 codec kas diyecem zaten hepsini denemişsin. kmplayer ve gom player da dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 km player ile haali renderer dene, internal codecler ile birlikte genelde problemsiz oluyor. eger problem devam ederse baska cozum bakilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 hadisede win7 kullanan 5850 kullanicilari arasinda dx11 ile catalyst in bilinen problemlerindenmis. ati bu hafta catalyst icin bir guncelleme cikarticak gorunuse gore bu problem icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 k-lite codec pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 atinin video ayarlarindan birkac degisiklik yaptim, su ana kadar iyi gidiyor, eger bir sorunla karsilasmazsam uzun sure islemi cozduk demektir, buradayazarim ardindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar