Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Templars of The Light Yeni Guildimiz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BioHazarD said:

t1 oyunun en dandik yeri ya grup aksiyonu olarak

tq endles trail olduğundan millet orda bedava hesap açıyor deniyor işi bilmediklerindendir diye düşünüyorum...
Mesaj tarihi:
Reflective said:

t1 order çok salak oynuyor. gölgesinden korkuyorlar resmen, gurup şeklinde hareket etmiyorlar. inş t2de öyle değildir

t1 ve t1 sclerde doğru t2 rvr de iyiyiz ancak sclerde biraz üstünler t3te sc ve rvrlerde biz üstünüz t4 de ORDER!!! :D 2 haftadır krallarına domates atmaktan yoruldum kısacası t3 e kadar sabretmek lazım
Mesaj tarihi:
vaako51 said:

siteniz guzel olmus... turkiyeye dondugumde bende guildinize katilmak isterim warrior priest yada archmage ile. yeteri kadar white lionla oynadim :)

Tabiki bekleriz Hangi charla gelmek isterseniz :)
Mesaj tarihi:
iki haftaya kadar turkiyedeyim satin alma ortami kurma oyuna baslama 1 ayi falan bulur, buyuk ihtimalle rr76 swordmaster le gelicem gorunen o... tabi iki hafata icinde bi degisiklik olmazsa. belki sifir bi karakterle baslayabilirim baslarsam warrior priest, archmage yada engineer oynamak istiyorum..
Mesaj tarihi:
engineer moblarda pek başarılı olmasada sc ve rvrlerde çok eğleniyorum dmglarıda çok iyi lvl 18 de şok etti beni 1100 dmg vurdum bi sors a :D
Mesaj tarihi:
ben oynarken cok eglenmistim eglenceli bi clas... kaos tarafinda da en cok mirroru magusu sevmistim oynanis mekanigi cok eglenceli... tabi magus daha karizmatik ama olsun :D
Mesaj tarihi:
vaako51 said:

ben oynarken cok eglenmistim eglenceli bi clas... kaos tarafinda da en cok mirroru magusu sevmistim oynanis mekanigi cok eglenceli... tabi magus daha karizmatik ama olsun :D

Karizmatik ama boy var bide havadasın kaç metreden seçiliyorsun cüce öğlemi :D her yere pusuyorum giriyorum bir çalılığa farkedilene kadar iş işten geçiyor..
Mesaj tarihi:
eaglas said:

vaako51 said:

Karizmatik ama boy var bide havadasın kaç metreden seçiliyorsun cüce öğlemi :D her yere pusuyorum giriyorum bir çalılığa farkedilene kadar iş işten geçiyor..

haklisin walla... cucelerden pek hazzetmesem de sewdim ben bu enginari :D
Mesaj tarihi:
eaglas said:

en eğlendiğim karakter oldu :D tek sorun 1 vs 1 tanklarda daha alma yolunu bulamadım çakmakoptere binip kaçıyorum :P

zaten birebirde alabildigi karakter cok az... tanklari alabilen karakter warmi yaa adamlar demigod gibi dolasiyolar :D 5 aydir falan oynamiyorum degistiginide zannetmiyorum...
Mesaj tarihi:
BlindArcher said:

Pek kasmıyosunuz sanırım. Epey zaman geçmiş, girip bi bakayım dedim ama, 25 olan arkadaş bile, 27 olmuş.

kendim için söyleyim hızlı lvl kasmak değilde her lvlın her görevin vs vs zevkini çıkartıp vay be güzel konuymuş diye şaşırarak ilerlemek benim çok hoşuma gidiyor :)
Mesaj tarihi:
vaako51 said:

eaglas said:

en eğlendiğim karakter oldu :D tek sorun 1 vs 1 tanklarda daha alma yolunu bulamadım çakmakoptere binip kaçıyorum :P

zaten birebirde alabildigi karakter cok az... tanklari alabilen karakter warmi yaa adamlar demigod gibi dolasiyolar :D 5 aydir falan oynamiyorum degistiginide zannetmiyorum...

WP 1 vs 1 bence çok iyi :D tabi healı saolsun
Mesaj tarihi:
BlindArcher said:

Tabiki zevk almak olay :P. Level yüksek olduğundan beklemek sıkıyor.
Gerçi şuan norn da dönen arkadaşlar oldu, okçum ile takılıyorum :P

Yavaşta olsada sağlam adımlarla geliyoruz ama her akşam sc yapıyoruz (t3):) önemli olan hep beraber eğlenmek sohpet etmek.

Beklettiğimiz için üzgünüz :)
Mesaj tarihi:
BlindArcher said:

:P.
Aranıza 40 level nuup bi witch hunter ekleyeyim. Mmo da yeni arkadaş, benim senii (we) ile oynuyordu, 40 lvl wh yi vereyim, benim nicklerimi rezil etmesin :P

bu işte noob yok ustam:))gönul vermek yeterli..aldığımız zevke bakacağız..seninde dediğin gibi..ölmek bu oyunun bir parçası...
Mesaj tarihi:
eraybaba said:

BlindArcher said:

:P.
Aranıza 40 level nuup bi witch hunter ekleyeyim. Mmo da yeni arkadaş, benim senii (we) ile oynuyordu, 40 lvl wh yi vereyim, benim nicklerimi rezil etmesin :P

bu işte noob yok ustam:))gönul vermek yeterli..aldığımız zevke bakacağız..seninde dediğin gibi..ölmek bu oyunun bir parçası...

Yenilmeden yenmenin zevkini alamassın :P
  • Yeni Oluştur...