SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Benden Başka Bursasporlu Pati Varmı acaba? Genel konulardan burdan mesajlar geçeceğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Kupa`da Fenerbahçe ile eşleştik Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı. Federasyon Temsilcimiz İrfan Koç`un hazır bulunduğu kura çekimi sonucunda İstanbul temsilcisi Fenerbahçe ile eşleştik. Buna göre çeyrek final ilk maçımız 3 Şubat 2010 Çarşamba günü Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu, rövanşı ise 10 Şubat 2010 Çarşamba günü Bursa`da oynanacak. Çeyrek final eşleşmeleri: Manisaspor-Denizlispor Fenerbahçe-Bursaspor Antalyaspor-Galatasaray İstanbul BŞB-Trabzonspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ee gelecekmisin eskişehir maçına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Tahminimce Mevzu çıkmazsa orda olurum 30 ocakta... Gelirim gibi duruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 öf birazdan bilet almaya gitçem. 40 dk lık yol. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 sercan iyiydi geçen maçta bayağı beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Gombine var bende :) Bide Stadın eski amiri rahmetli dedem... bide şirket sahibimiz as teknik başkanı olmasa bile akarlı maça girşler yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bir zamanlar pati futbol bölümünde nick altlarına bayrak seçilebiliyordu. atıyorum Fenerbahçe bayrağı, galatasaray bayrağı beşiktaş bayrağı bursa bayrağı filan. yine olsa hiç fena olmaz :) kim neyin peşinde görmüş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 kesinlikle. gs-bjk maçını trolleyen fbliler seçilirdi hemen mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bugün ertuğrul sağlamın yanındaydım. eses galibiyeti içi söz aldım. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Bursa ne lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 olm transfer sorar insan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar