Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

blood prince yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Prince Keleseth i tanklıyorum bir warlock olarak.
Yanımda sürekli pala tank olmalı mı.Çünkü çok damage alıyorum.Birde warsa önerilerinizi dinliyorum 7 bos kestik geldik orada takıldık.
1 prot pala-Prince Valanar
1 prot worr-Prince Taldaram
1 rogue
1 retri pala
1 ele-shmy (resto)
1 holy pala
1 resto druid
1 hunter
1 mage
1 warlock-Prince Keleseth
Mesaj tarihi:
Tüm caster classlar tanklar bi sorun yokta warlockun avantajı yüksek buildi ve spell dmge karşı dayanıklılığı.Dark nucleiler
sürekli hplerini kaybediolar siz vurmasanız bile.O yüzden dotlanmayacak yoksa üzerinizde 6-7 tane varken 2-3 taneye düşebilir heran.Searing pain 1.5k falan vuruo critlese 4 k falan 25 mande 100k hpsi var 10 mani hatırlamıyorum.
Mesaj tarihi:
Toplara Searing pain rank 1--Bosslarada Rank 10 atın iyi is yapar. Shadow ward ve woidwalker'ın shield i üzerinizde olsn.Zaten 2side 30 sn calisiyor sürekli 2sini pes pese kullanin hep kalkanınız olur
Mesaj tarihi:
az önce kestik

sırf 10 man guildiyiz 25 man falan yapmioruz

ben warlock olarak tankladım. Yarı demonology yarı destruction bi build yaptım önceden de dediğim gibi netherprotectionlı . Soul link kullanmadım. çünkü petim çabuk öldü

onun yerine imp aldım phase shifte koydum pasif bi şekilde. 2 parça furious giydim, kafalık ve eldiven stam gem basmıştım. Bufflarla falan 30 k hp em oldu. Fel Armor yerine Demon Armor attım , %26 aldığın healingi arttırıo.

Bossa normal searing pain spamledim, bi süre spamledikten sonra başta zaten, uğraşmana gerek kalmio sonra. Ondan sonra o nucleilarada rank 1 curse of agony ve corruption atarak çok rahat topladım etrafımda.. Empowered olduğunda gayet az damage aldım etrafımda nuclei varsa zaten . pek sorun olmadı bunları uygulayınca.
  • Yeni Oluştur...