yukselen Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Arkadaşlar Prince Keleseth i tanklıyorum bir warlock olarak. Yanımda sürekli pala tank olmalı mı.Çünkü çok damage alıyorum.Birde warsa önerilerinizi dinliyorum 7 bos kestik geldik orada takıldık. 1 prot pala-Prince Valanar 1 prot worr-Prince Taldaram 1 rogue 1 retri pala 1 ele-shmy (resto) 1 holy pala 1 resto druid 1 hunter 1 mage 1 warlock-Prince Keleseth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 valla 25/10 hepsinde ben tankladım shadow priestte hiç bir sorun çıkmıyor. 38.5k hp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 24k hple tankladım ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 go2hell said: valla 25/10 hepsinde ben tankladım shadow priestte hiç bir sorun çıkmıyor. 38.5k hp :)38,5 k nasıl oldu spde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Tüm caster classlar tanklar bi sorun yokta warlockun avantajı yüksek buildi ve spell dmge karşı dayanıklılığı.Dark nucleiler sürekli hplerini kaybediolar siz vurmasanız bile.O yüzden dotlanmayacak yoksa üzerinizde 6-7 tane varken 2-3 taneye düşebilir heran.Searing pain 1.5k falan vuruo critlese 4 k falan 25 mande 100k hpsi var 10 mani hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 rank 1 curse of agony ii iş yapiomuş nuclei ı tutmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yukselen Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Toplara Searing pain rank 1--Bosslarada Rank 10 atın iyi is yapar. Shadow ward ve woidwalker'ın shield i üzerinizde olsn.Zaten 2side 30 sn calisiyor sürekli 2sini pes pese kullanin hep kalkanınız olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 az önce kestik sırf 10 man guildiyiz 25 man falan yapmioruz ben warlock olarak tankladım. Yarı demonology yarı destruction bi build yaptım önceden de dediğim gibi netherprotectionlı . Soul link kullanmadım. çünkü petim çabuk öldü onun yerine imp aldım phase shifte koydum pasif bi şekilde. 2 parça furious giydim, kafalık ve eldiven stam gem basmıştım. Bufflarla falan 30 k hp em oldu. Fel Armor yerine Demon Armor attım , %26 aldığın healingi arttırıo. Bossa normal searing pain spamledim, bi süre spamledikten sonra başta zaten, uğraşmana gerek kalmio sonra. Ondan sonra o nucleilarada rank 1 curse of agony ve corruption atarak çok rahat topladım etrafımda.. Empowered olduğunda gayet az damage aldım etrafımda nuclei varsa zaten . pek sorun olmadı bunları uygulayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 zaten olay nuclei toplamakta bitiyo ya, yoksa hangi class olduğu çok da farketmez hızlı toplanırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar