Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatımın Aşkı

pokemon__RIZA

Öne çıkan mesajlar

eh işallah uzun sürer sakın sabrını sakinliğinin ve anlayışını yitirme ha birde bir tavsiye daha sakın niye herşeye ben katlanıyorum gibi mızmızlamaya başlama kendi içinden ya kabul et yada etme ;) İyi şanslar[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Merak etme iki gün sonra paticikten müdahele gelir, ayrılırsın. Aramızda mutlu olmamamızı istiyen patiler var. ;)

Bkz. Abuzittin'in ufak bi tartışma yüzünden sevgilisinden ayrılma hikayesi[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 23 Temmuz 2004 15:35 tarihinde demiş ki:
Merak etme iki gün sonra paticikten müdahele gelir, ayrılırsın. Aramızda mutlu olmamamızı istiyen patiler var. ;)

Bkz. Abuzittin'in ufak bi tartışma yüzünden sevgilisinden ayrılma hikayesi
yoktur yoktur ben herkezi seviyorum herkezde beni sever istemesler:)[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.

[Bu mesaj pokemon__RIZA tarafından 23 Temmuz 2004 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hah pokemon rıza bile hayatının aşkını buldu
biz burda duruyoruz[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

[Bu mesaj Prawler tarafından 23 Temmuz 2004 15:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...