Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BALTOR .....

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar cogumuz Frp ile ic iceyiz cogumuzda oynatmayi veya oynamayi severiz .. Ben ve ekibim uzun zamandire gizli bir calisma ve baya bi ter ile Büyük bi dünya hazirlamaya basardik Butun anlasmalar tamam vede yayineviimizde hazir Cok yakinda Mükemmel dramatik ve Trajik hikayesi vedde esrarengiz oynanabilir dünyasi ile
Baltor Toprakalari serisi karsinizda olcak.....

Bu arada Toplanma merkezi gibisinden biyer accam ayne..
Bi nevi FRp kafe fakat aslinda tam olarak frp kafe olmicak dernek tarzi biyer bile olabilir .. Kadiköyde moda taraflarinda hehe Hepmize seneye cok hayirli olcak[signature][hline]Darth vader:You failed me for the last time Admiral ozzel
Ozzel: argGGGG.....(ZİBARDİ)
....Captain Piet...
C.P.:Yes milord....
Darth vader: make ready to land our troops beyond their energy field and Deploy the Fleet so Nothing gets off the system You ArE At CommanD nOw Admiral Piet
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbulda frp oynayan insanların en buyuk problemlerinden biri sanırım şuan toplanıp oyun oynayacak bir yer olmaması.Böle bir yerin açılması herkesi çok mutlu eder kanımca(en azından ben ve grubum oluruz ve hatta geliriz ki şu an tek toplanma yerimiz szassın evi kaldı)

Senin gibi girişimci arkadaşlar artsın bissürü kafeler açsın hatta fiyatlarda çok kazık olmasın daha ne...:)[signature][hline]Serve no one but BANE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Evet . kadiköyde acilcagi kesin ... 3 katli biyer olcak

sanirsam ilk kati kafeterya tarzi olabilir ... sohbet edersiniz macig takılırsınız

2. katinda Frp odalari olcak 2 tane

3. katta Warhammer Masalari olmasini planliyorum.

ama henüz proje halindeyiz vede önce bitiilmesi gereken bazi olaylar var

Fiyatlar kazik olmicak cünkü biz bi tikki kafe acmiyoruz
Fakat veresiyo kesinlikle kabul olmicak ,
.[signature][hline]Darth vader:You failed me for the last time Admiral ozzel
Ozzel: argGGGG.....(ZİBARDİ)
....Captain Piet...
C.P.:Yes milord....
Darth vader: make ready to land our troops beyond their energy field and Deploy the Fleet so Nothing gets off the system You ArE At CommanD nOw Admiral Piet
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...