Leprachun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Zerokull, 21 Temmuz 2004 09:44 tarihinde demiş ki: said: edi, 21 Temmuz 2004 09:32 tarihinde demiş ki: lol be! ford focus'a cok guzel sigiliyo hem sofor koltugunu arkaya en dibe kadar iterek :), ben yapmiyom ole bisey tabi ama yapilabilir yani :) Ya hep merak etmişimdir madem böle bişi şaapcan yane koltuğu arkaya kadar çekicen niye ön koltuğu söktürmüyosun? Hayır olmazmı çokmu fanteziye kaçar? 126 BIS a yapan birini görmüştümde Ford Focus o açıdan fazla büyük olmaz mı? Konu dışı : Biyerde görmüştüm, adamı polis çevirmiş ışıkları yanmıyor diye. Arabanın içinde koltuk diye birşey yokmuş ön panel yokmuş sadece dreksiyon miline tutturulmuş iki kerpeten ve önünde bir tabure varmış...[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 honda civic tavsiye ederim 30 u biraz aşıyo ama[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ben 2.el mercedes a 160 l aldım 30 civarına. daha doğrusu babam aldı biraz hediye gibi oldu aldındıktan sonra haberim oldu :) fazla anlamam arabadan ama senin anlattığın kriterlere uyuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar