Tokasra Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Biliyorum dünyaca ünlü bir site fakat yurtdışından kargo gelirken ne gibi engellere takılır merak ettim. Aranızda alışveriş yapmış olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1herzlos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 aman arkadaşlar aliexpress'ten uzak durun,3 kez alışveriş yaptım hepside rezalet.birincisinde ayakkabı sipariş verdim.içi kaığıt dolu kutu geldi.disbute açtım geri gönderin dediler.göndersem kargo parası zararı var + paramında iade edileceğini sanmıyorum.site hep satıcıdan yana.1 yıldız veriyorum satıcının feedback'ine 5 yıldız olarak yansıyor.ikincisinde fotoğraf makinası sipariş verim 165 satışta %100 olan bir satıcıdan.makinanı Tr değeri 500 dolar civarı,100 dolara aldım.makina tüm resimleri karanlıkta çekiyor:) tamir bile edebilen yok.3. de 498 satışta %100 feedback'i olan bir satıcı ondada 44 numara erkek ayakkabısı,üzerinde 44 yazıyo,39 giyinen birine ancak oldu:)ve 3-5 günde yırtıldı.aliexpresss satıcıları koruyan dolandırıcı yuvası.paranıza yazık arkadaşlar uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 sdfsd feykimiz kazık yemeye doymuyor ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 AHAHAHA hikayeler mükemmelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar