Financial Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Söz , sana yemin sana söz Kör olayım yalansa Değmedi değmez gözüme Başka renkte iki göz.... bu şarkının anlamı nedir yani . Ben senin göz rengindeki insanlar dışında kimseye vermedim ama senin göz rengindekilere verdim mi diyo . Kelime oyunu yapıp sevgilisini mi rahatlatmaya çalışıyo nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 herkesin göz rengi farklıdır edit: lise biyoloji dersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Ya geç şimdi bu herkesin göz rengi farklıdır ayaklarını yok öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 madalyalı birinin onayıyla failin resmileşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 göz renkleri ; ela , mavi , yeşil , kahverengidir. Hadi onlar kendi içinde farklılaşıyo desen yeşim salkımda oturup biyoloji dersindeki bilgilerini kullanmamıştır şarkı yazmak için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ok http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/22/Turkish_Van_Cat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 OK DİYİNCE OLMUYO BİLADER . orda yeşim salkım sevgilisini kandırıyo ben bunu bilir bunu söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ikinizde çok sevimlisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 sen daha sevimlisin bebiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 kukuma retina testi taktım demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar