Katharsis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Arkadaşlar uzun süredir ertelediğim bir hobimdi , bıraktığım yerden devam etmek paslanan yerleri biraz kendine getirmek istiyorum. Çok boktan olmamak kaydı ile (orta-üst kalite ) elindeki gitarını paraya çevirmeyi arzu eden var ise pm lütfen. Bizim zamanımızda klasikte admira , prodencio ? , akustikte fender, ibanez fln iyi idi şu an durum nedir bilemiyorum , aydınlatabilecek varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 soyledigin markalar gecerliligini korumakta hatta kardesimde prudencia saez var gayet guzel bir klasik gitardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ygtbrb Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 admira var bende telleri yok fakat ne dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bass gitar var bence birazda bunla uğraş acil para lazımmmm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bir arkadaşım satıyor, çok temiz gitar ben kefilim gitara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar