kozalak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 eğlenceli bişe olduğu için buraya açıyorum nereye açsam bilemedim sdf elektronik dart arıyorum ankarada. böyle cricket falan oynayabileceğim(en az 4 kişiyle oynanabilmeli). internette bi kaç şey gördüm da onlar da istanbuldaydı. Ankarada bilen biri varsa böyle şeyler satan help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Bütün üniversitelerin kampüslerinde var da şehir içi nerde var bilmiyorum. Şehir içinde güzel biryere gidip normalini oynamak daha güzel zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yok abi ben oynamak için demiyorum. satın alacağım. duvara monte edilenleri var bunların. o bahsettiğin kampüslerdekinin aynısı diyebilrim. kampüs de var zaten dibimde de ben evimde sıkılınca oynamak istediğimden arkadaşlarla falan istiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Şuraya bi bak http://www.darttr.com/?dukkanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 kozalak said: böyle şeyler satan help pls şurayı okumamışım görüldüğü üzere, pardon =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Cd- said: Şuraya bi bak http://www.darttr.com/?dukkanlar süpersin çok sağol. arauıp sorayım bi varmıymış öle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bende var :D eğlencelidir.. 501 falan atarsın arada canın sıkılınca sonra soft tip sorunu yaşayacaksın.. kadıköy'de tavla falan satan yerler var. onlara sor. onlarda uç var.. çok zorda kalır bulamazsanız haber verin işte.. bi kutu yaklaşık 1000tane fazla ucum var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar