Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Şu öğrenciye,eğitimi bittikten sonra ödemesi şartıyla her ay 200 lira veren kredi yurtlar kurumu'ndan ilk dönem haberim yoktu.haliyle başvuruları kaçırdım.kimisi 2. dönemin başlarında da tekrar başvuruları açıyolar filan diyor,var mı bi bilgisi olan acaba,ne kadar doğrudur,doğruysa ne yapmak lazım,nasıl başvurulur vs . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 buna benzer soru sormuştum kyk topiğinde. Orda sadece tercih zamanından sonra diye bir cevap gelmişti. 2. dönemde kredi başvurusu var mı yok mu hala emin değilim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 2. dönem kredi başvurusu yapmıştım bende geçen sene olabiliyor yani ama zamanını çok hatırlamıyorum. Ödemeyide 1. dönem diğer kredi alanlar ne kadar aldıysa size toplu ödeme yapılıyor (ben öyle almıştım şahsen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 pluton,nerden haberin olmuştu peki 2. dönem başvurularından? sitede filan mı duyurulmuştu yoksa okulda öğrenci işlerinden vs mi takip etmek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 özel mesajda atmışsında konuyu unutmuşum ben komple yazayım yine birilerinin ihtiyaıc olur belki birgün =) Öğrenci işlerine asmışlardı KYK başvuruları açılıyor falan diye ordan haberim olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Pluton said: 2. dönem kredi başvurusu yapmıştım bende geçen sene olabiliyor yani ama zamanını çok hatırlamıyorum. Ödemeyide 1. dönem diğer kredi alanlar ne kadar aldıysa size toplu ödeme yapılıyor (ben öyle almıştım şahsen) 200 aldık daha haberiniz olsun asdadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 geri öderken adama çok koyuyuo yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Dartanian said: Pluton said: 2. dönem kredi başvurusu yapmıştım bende geçen sene olabiliyor yani ama zamanını çok hatırlamıyorum. Ödemeyide 1. dönem diğer kredi alanlar ne kadar aldıysa size toplu ödeme yapılıyor (ben öyle almıştım şahsen) 200 aldık daha haberiniz olsun asdadad kaç aydır anca 200 mü verdiler be ffs :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar