Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

winzip ve winrar işlerini yapan tek bir program

elma

Öne çıkan mesajlar

beyler bana öle bi program söleyin ki. hem .zip dosyalarını hem .rar dosyalarını acsın ama winrar gibi de kaba olmasın. herbişiyi acsın acamadığı zımbırtı kalmasın ve süper bişi olsun kullanımı cok kolay olsun[signature][hline] zlorwf demiş ki:
bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo...
Sosyal ağlarda paylaş

olm yükle bi winrar bide winzip ne uğraşıosun[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

deniz . abi cok kasış olay o ya. ben ayda bir format atıyom zaten. şimdi bir de her win yüklediğimde 2 kere ayrı program mı yüklicem. bilen varsa bi zahmet sölesin böle tek bi program ikisinin de işini yapacak[signature][hline] zlorwf demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

winrar zaten winzip yaptığı işleri de yapıyor?[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Answer: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

ama winrarı kullanmak cok kasış. bi ton işlem gerekiriyo ve sevmiyorum kılım winrara . böle daha hoş bi program arıyorum. bir de winace midir onu deneyem şimdi[signature][hline] zlorwf demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

elma gideek sapıtıosun. hiç bir program winrar kadar kullanışlı ve basit olamaz. winrar yerine boşuna program arıyorsun. hiç yakıştıramadım sana hiiiç....[signature][hline]ICQ#85889898
Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P)
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

winzipi kur orda sana sIkIstIrIlmIs dosyalarin hangisi icin winzipi deafult prog. yapacagini soracak . hepsini sec ordaki seceneklerin . bunun disinda winrar>winzip . sIkIstIrma oranlarindan dosyalarda veri kaybi olmasina kadar . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 22 Temmuz 2004 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarıda yazılmış ama kimse adama inanmamış mı ne?

Winace en iyisidir. Dergiler de bikaçyılda bir bunları test eder karşılaştırır ace'in son sürümü her zaman 1 numaradır. Tek kusuru kendi formatında sıkıştırırken, inanılmaz küçültmesine rağmen, biraz uzun sürmesidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...