titanguard Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Biliormki bu topic hep acılmıstır ama son acılan temmuz 2009 da.Ben wow,war ve aoc oynadım.Aoc ilk çiktıgı zaman aldım fakat war hayranı oldugum icin war a baslamayı tercih etmiştim o yuzden ancak lvl30 barbarian yapabilmiştim Fakat artık "bööö" geldi denebilir war daki rvr olayı.AoC geri donmeyi dusunuyorum.Hem pvp hem pve yapmayı severim.Surekli pvp veya pve sıkıyor insanı.Tabiki serverldaki oyuncu durumuda cok onemli. 1-Oyuncu durumu nasıl ? 2-Önereceginiz server ne olabilir ? 3-Lag problemi hangi düzeyde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinsisu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 AoC dünyasına tekrar hoşgeldin.:) - Oyuncu sayısı belli serverlarda çok iyi. Örneğin Crom ve Fury gibi. - Eğer sürekli PvP yapmak istiyorsan Fury Server'ını tavsiye ederim. İstemiyorsan ve İng. az çok varsa Crom Server'ını dene derim. Ayrıca iki server'la da ilgili forum sitelerindeki yorumları okursan daha iyi fikir edinebilirsin. - Lag sorunu hala ara ara olabilmekte. Ancak ben bu konu da diğer arkadaşlar kadar sorun yaşamadım. Ya da bu sebeple oyunu bırakmam gibi bir durum söz konusu olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Crom server'inin sirf pve oldugunu belirtmek gerekli. Anca duel yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Peki pvp serverında pve progress de yapılıyor mu ? Bırakalı cok oldu unuttum herseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Pvp serverlarında burnundan getirirler açikcası. 80 charinda yokmuş. Git bi PVE serverinda 80 char yap, raidlere gir çik biraz item yap. Sonra git PVP serverina taşi karakterini. Border Kingdom'da kalesi olan bir guilde gir, olabiliyorsa bklari tier3 olsun. Sonra deme eğlencenin keyfine artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinsisu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Aslında her iki server'da da PvP ve PvE yapılır. Crom server'ında oynayan biri olarak, PvP canım isterse ya minigame'lere takılıyorum ya da Border'lara geçiyorum. Adam yok zannetmeyin, aksine sizi orda çok iyi gruplar bekleyebiliyor. Bazen de 1 saat trader'ın önünde dikilip, acaba biri saldırır mı diye düşünmeden ventten muhabbet ediyorum. :) Fury'de de karakterim var. Orda da görev yapılıyor sonuçta. Tek fark, görev yaparken bile kesilebiliyorsunuz. Ya da küçük level bir çete gelip sizinle uğraşabiliyor. Onunda tek çözümü bir grupla beraber hareket etmek. Eğlenceli oluyor. Kısaca tamamen tercih meselesi. Önemli olan, arkadaşlarınızla takılabileceğiniz, huzurlu ve keyifli ortamı yakalayabilmek :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Kendimi bildim bileli hem wow da hem war pvp serverlarında oynamısımdır.Gelenegi bozmayıp pvp seciyim.olaki zorlandık kesip biçiyorlar pve ye gecerim Bu arada dun patch i yuklemeye basladım pc yi kapadım bugun tekrar calıstırdım aoe.exe den fakat patch ekranı gelmesine ragmen yuklemiyor hic bir sey.Acaba server merge den mi kaynaklanıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 serverlar bugün bakıma alındı dostum. 24 saat sürecek yarın TR saat ile 15:00'da oynayabilirsin. PVP serverı kararını cesur buldum, sana bol şans diliyorum. Fury'yi öneririm Türk guildi mevcut. Yardım alabileceğin insanlar bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Hmm yani benim patch i yukleyemememin nedeni bundan kaynaklanıo.Yoksa baska bi teknik sorundan degil. Bu arada fury deki arkadaslar her turlu classı recruit ediyormu?Gerekiyorsa o chardan baslarım.Veya söyle soriyim serverda ihtiyacı en cok duyulan class ne ? B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 açıldı server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alabandes Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 titanguard said: Hmm yani benim patch i yukleyemememin nedeni bundan kaynaklanıo.Yoksa baska bi teknik sorundan degil. Bu arada fury deki arkadaslar her turlu classı recruit ediyormu?Gerekiyorsa o chardan baslarım.Veya söyle soriyim serverda ihtiyacı en cok duyulan class ne ? B) Sen araştırmanı yap ve hangi class ile oynamak istiyorsan onu açmanda fayda var.Sen oyundan hangi class la zevk alabileceğine kanaat getir ve onu aç derim ben sana. Bu aralar server da POM bulmak bir hayli zor.Bunun esasında tam bir ayarıda yok bazen bir Class tan haddinden fazla oyunda oyuncu olabiliyor,bazende aradığın anda kimseleri bulamıyorsun. Sen seçtiğin bir Class la oyuna başla zaten ilerleyen zamanlarda aradığın classı zaten bulacaksın. Fury serverında başlarsan zaten Globalden veya özel mesaşla bizlere ulaşabilirsin. Oyun içerisinde ( /tell alabandes ) şeklinde bana mesaj atabilirsin.Aşağıda vermiş olduğum kişilerede ulaşmaya çalışabilirsin. Horuss Fuzuli / Dahhak / Farsalian / Farabba / Zeban / Hukumdar / Hukumran Goktengr Darkarcher İyi oyunlar... İyi forumlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Ok saolsn bilgi için.Oyuna girdigim an irtibat kurucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Arkadaslar bn accountu açtırdım 14 gunluk kullanım suresini denedim kaç kere açılmadı site.1 aylık ödeme yaptım onaylandı dendi aradan 5 dakka gecmesine ragmen hala login yaparken "account frozen " diyor.Teknik bi aksaklık mı yoksa oluyor mu böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jazzbass Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Merhaba. Bende ilk çıktığında paketi zor bela bulup almıştım. 30lvl guardian kastım ama arkadaşım olmamasından ve oyunda sürekli BUG ve benzeri sorunlar olduğundan bıraktım. Bir vakit sonra tekrar depreşti bir yerlerim gene lvl 42 barbarian kastım ama aynı sebeblerden bıraktım. Şimdi uo, wow, l2, aoc gibi oyunları oynamış biri olarak tekrar başlamak istediğim tek oyun Aoc. Vaktim çok yok ama günde 1 2 saat oynayabilirim belki.. Kararsızım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bende bir sene ara verip döndüm üç ay önce, gayet güzel gidiyor valla. piyasadaki diğer oyunlara bakınca hele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar