Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran ayarlamak?

Chemical

Öne çıkan mesajlar

ya 2 saattir şu philips ekranla uğraşıyorum
ne yaparsam yapayım düzgün olmuyor yamuk görüntü resmen
ekranı bi ayarlıyorum 2 saatte sonra bir bakıyorum ekranın tüpünün bittiği yani camın siyah olduğu yere giriyor sağ üst taraf yarısı yok alttada 1cm boşluk var ama görüntü düzgün?
ekranmı yamuk benmi yamuum yoksa dünyamı yamuk anlamadım sizdede oldumu böyle bi problem?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

hay koyam böyle ekrana ya yamuk yumuk birşey bunelam[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
yeni nesil monitorlerin kendilerini restart etme özellikleri var. restartta monitorunun firmasının belirlediği standartlara döner. bence bunu bi dene..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Zuu Zuu
Sosyal ağlarda paylaş

orc standartlara defalarca döndüm ama standartlarda ekranın ortasında bi pilav tanesine döndürüyo ekranı adamlar bile yapmamış:D

dur bakam şimdi oldugiibi neyse kenarlara bakmıcaz demekki
yada fullscreen yapmıcaz
kafa attım bi ilerleme oldu ama[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mADmaXimus, 23 Temmuz 2004 10:50 tarihinde demiş ki:
bende philips 150S4 monitor var battlefield oynarken yukleme ekranında ekranın yarısı sağa kayıyo kapayıp açıyom 10 kere duzeliyor

yuh nasil dayaniyosun sen ona bende 109s war ben buna dayanamıyorum daha buyuk olsun dıyorum allah kolaylık versın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...