Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ya 2 saattir şu philips ekranla uğraşıyorum ne yaparsam yapayım düzgün olmuyor yamuk görüntü resmen ekranı bi ayarlıyorum 2 saatte sonra bir bakıyorum ekranın tüpünün bittiği yani camın siyah olduğu yere giriyor sağ üst taraf yarısı yok alttada 1cm boşluk var ama görüntü düzgün? ekranmı yamuk benmi yamuum yoksa dünyamı yamuk anlamadım sizdede oldumu böyle bi problem?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 hay koyam böyle ekrana ya yamuk yumuk birşey bunelam[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 baba o hepsinde var, kaçarı yok .. en oluruna ayarlayıp alışacan .. misal bende imagequest q910 var ... her açılışta ya sağa doğru yada sola doğru kayıyordu ... zamanla alıştım .. artık batmıo bile gözüme ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 yeni nesil monitorlerin kendilerini restart etme özellikleri var. restartta monitorunun firmasının belirlediği standartlara döner. bence bunu bi dene..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 orc standartlara defalarca döndüm ama standartlarda ekranın ortasında bi pilav tanesine döndürüyo ekranı adamlar bile yapmamış:D dur bakam şimdi oldugiibi neyse kenarlara bakmıcaz demekki yada fullscreen yapmıcaz kafa attım bi ilerleme oldu ama[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 allah allah bende acer ekran var 1 sene önce i key tuşuna bastım otomatik ayar yaptı hala düzgün auahuheuahe :D[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bende philips 150S4 monitor var battlefield oynarken yukleme ekranında ekranın yarısı sağa kayıyo kapayıp açıyom 10 kere duzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: mADmaXimus, 23 Temmuz 2004 10:50 tarihinde demiş ki: bende philips 150S4 monitor var battlefield oynarken yukleme ekranında ekranın yarısı sağa kayıyo kapayıp açıyom 10 kere duzeliyor yuh nasil dayaniyosun sen ona bende 109s war ben buna dayanamıyorum daha buyuk olsun dıyorum allah kolaylık versın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar