erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=13mDq8i8reA&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 http://www.nbc.com/community/video/pierce-sings/1372642/ Dizi kusursuz. Hatta sanirim iptal edilmesine yol acacak kadar kusursuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 seri harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 iptal edilmiyo kesinleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Daha yeni başladım diziye, mum gibi 2 günde 24 bölüm bitti, paintball bölümü çok fazla iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 jaffa said: iptal edilmiyo kesinleşti. KAYNAK PLX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 dizimizi mi ne öyle biryerde okudum ama... dizimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 said: On December 7, 2011, CollegeHumor released a video titled "Save Greendale (with the cast of Community)" using the cast of Community in-character to promote the series and the school in a PSA styled video. On December 22, 2011, fans of the series created a flash mob outside of NBC's Rockefeller Center headquarters in New York City to Occupy NBC. The flash mob dressed in Christmas gear, wearing "darkest timeline" goatees, and singing "O' Christmas Troy" from the first season's episode "Comparative Religion" and chanting "Go Greendale, Go Greendale, Go!". On January 6, 2012, NBC Entertainment Chairman Robert Greenblatt announced that Community was not canceled, though he did not mention a return date. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Ocak'ta başlaması gerekirken şubatta başlıcak. NBC'de yayınlanmakta olan programlardan biri kaldırılıp yerine geçicek işte. kaynak:kaba etim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 2 günde 1.sezonu bitirdim ve harika bi dizi özellikle abed çok iyi hepsi iyi ya paintball sahnesi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Arrested Development a sarmış iyi bir Community izleyicisi olarak diyebilirim ki Community, Arrested Development ın yanında hikaye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Arrested Development da iyi evet de sensin hikaye. Yanlis diziyi izledin galiba how i met falandir izledigin sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Arrested Development da fazla iyi tabii ama karşılaştırmak yersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 valla son zamanlarda komedi tarzı dizilere gülemiyordum pek ama bu dizide acayip eğleniyorum gülüyorum çok başarılı bence pierce,troy,abed bütün karakterler harika. yıldız şeklinde sakal bırakan biri vardı hatta o da iyi sdgfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Modern Family de tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 starburns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 heh evet starburns idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 offff d&d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bayadir duruyodu hd'de bugun basladim sonunda. abi 0108 sonunda az kalsin boguluyordum efsane komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 2.sezon 6 ve 7.bölüm çok epic ya bi ara kahkahadan ölmek üzere buldum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paintball ve zombie bölümünden daha iyisi gelir mi derken, paintball-2 geldi, hll team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 lol josh holloway iyiydi orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 abi deli gibi izliyorum tam istedigim gibi. rolantiye almis aptal komedilerden sonra ilac gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Anie the santa lady, I have the.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 bitti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar