Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Arkadaslar internetten dark sun serisinin kitaplarini siparis etmek istiyorum fakat amazon.com un elinde dahi yok kitaplar. Nerden siparis edilebilir sizce?[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 www.kitapyurdu.com a baktınmı gerçi türkçemi istiyosun bilmiyorum ama[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Türkçeye daha çevrilmedi. Dolayisiyla ingilizce arayacagim. En son 1991 de baski yapmiş galiba. Dolayisiyla bulmasi zor. Buluyorum da 4 kitap 34 pound falan yapıyor. Daha ekonomik bir yer bilen varsa. Birde Türkiyeye shipping yapmaları gerekiyor tabi.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 biraz zor bulursun gibi bi his war icimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 rulebook degil, roman olarak var dark sun. Hatta baya popüler. Ankira falan çevirmeye başlayacak da baskı yapmıyor bulamıyorum işte. :([hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar