fmea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 selam oyuna girdikten 10sn sonra oyundan dusuyorum "your connection has been disconnected" mi ne ole bisey diordu normal baglanti kopma mesaji iste.. bu problemi yasayan baskasi varmi? kadikoy/kablonet - lionna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Piisdaman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bende de sorun aynı sorun vardı. Arkada banwidthtten yiyen programları ayıkladım normale dondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 slmla andwith yiyen programlari kapattim duzeldi demissin ,,, nelerdir bandwith harcayan programlar ve nasil anlariz ?genel olarak hangi programlar bandwtih kullanir? bende de cok lag ve disconnet oluyor da,,, tskler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 benim modem oyuna girince resetleniyor windowsdaykende kendi kendine kafasina gore resetleniyor problemi cozemedim bir turlu virus falanmi var acaba yeni bitane ama arastirdim ole biseyde yok hic bir yazida.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 kablonete baskasi yoluyla telefon ettirdim bizim evdeki kesik oldugu icin yanit: 25 milyon borcunuz var yardim edemem nediyim ben bunlara? cok sinirlendim ben kablonet hizmeti basladigindan beri kablonet kullaniyorum suana kadar 4 5 milyar para odemisimdir belkide 25 milyon icinmi hizmetten mahrum birakiosunuz beni? ban yerim daha fazla konusursam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheMask Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 dostum ben her ay geç yatırıyorum ve her ay bu kesintiler oluyor parayı ödemeyince resmen hattı resetliyolar bunlar. çünkü parayı yatırdığımda nedense hemen düzeliyo bu reset olayları bende. vallaha ne desen haklısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 İşletim sisteminiz ne bilmiyorum ama aynı sorunu win98 kullanan bir arkadaşım yaşıyordu. XP'ye geçince sorun düzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar