Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"yımırta"

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

ahahaha mükemmel ya :)

Emel apla,suç aletlerini demek sadece dışarıdada kullanmıyorsun :) Walla o yemek senin yapımınsa,helal derim yani..[GM Cooker] ehi şekilli yemek..Ben bunu yemeğe kıyamam...

Anneannemde "Yımırta" der yumurtaya :]

ps:bıcaaada gozune gozune...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Bana mutluluğun bisikletini sürebilir misin fatma?
Sosyal ağlarda paylaş

demek istediğim fotoşop ile ne yaptığını tam anlayamadım Emaleth
iki resim arasında ışık farkı ve şekil farkı var ama bunlar perdeyi açmak, çatal bıçağın konumunun değiştirilmesi ve yemekten biraz dadanmakla da yapılmış olunabilir bu yüzden ne yaptığını biraz tanımlarsan yorum yapmamız kolaylaşır, afiyet olsun dışında birşeyler yazabiliriz :)[signature][hline]The whole thing I think is sick...
Sosyal ağlarda paylaş

Gorsel sanatlar demek illede photoshopda filter kasilacak demek dilldir ki. Bence espri olarak hos olmus 'yimek cinayeti' konsepti. Photoshop olayi sanirim biraz yumurtanin sarisini yaymada kullanilmis bazi kisimlar 'stamp' le yapilmis gibi duruyor. Yani hatun kasmis yemekten surat yapip ifade vermis konsept yapip o is diil, uzerine bilgisayarda uygulayacagi birkac teknik mi sanat? :p

[Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 22 Temmuz 2004 03:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lion kardeşime dertlerime tercüman olduğu için teşekkür ediyorum.

fotoğraf da bir görsel sanat değil midir? buradaki uygulamanın ne kadar sanat olduğu tabii ki tartışılır, daha ziyade cheesy, gülümsetecek, sabun köpüğü bişey bu ama, görsel sanat deyince photoshop anlıyorsak orada problem var bence.

photoshop sadece tabağın boyutlarını düzeltmek için ve sağda soldaki lekeleri almak için kullandım bu arada, rötüş olarak. başka niyetlerim vardı bu fotolarla ilgili, o bakımdan biraz ellemiştim. ama sonra sıkıldım :P

[Bu mesaj Emaleth tarafından 22 Temmuz 2004 12:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...