Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 adlı çalışmamı upload ettim, siz de görün eğlenin diye :) önce - sonra [Bu mesaj Emaleth tarafından 22 Temmuz 2004 02:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bu şimdi photoshop mu emashop mu ona göre yorum yapıciim :)[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 foto + az fotoşop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ahahaha mükemmel ya :) Emel apla,suç aletlerini demek sadece dışarıdada kullanmıyorsun :) Walla o yemek senin yapımınsa,helal derim yani..[GM Cooker] ehi şekilli yemek..Ben bunu yemeğe kıyamam... Anneannemde "Yımırta" der yumurtaya :] ps:bıcaaada gozune gozune...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Bana mutluluğun bisikletini sürebilir misin fatma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Afiyet olsun :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 demek istediğim fotoşop ile ne yaptığını tam anlayamadım Emaleth iki resim arasında ışık farkı ve şekil farkı var ama bunlar perdeyi açmak, çatal bıçağın konumunun değiştirilmesi ve yemekten biraz dadanmakla da yapılmış olunabilir bu yüzden ne yaptığını biraz tanımlarsan yorum yapmamız kolaylaşır, afiyet olsun dışında birşeyler yazabiliriz :)[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 farki su... ilkinde 'yimirta' gulumsemekte tabaktaki halinden mesut... ikincisinde ema'nin gazabina ugrayip gozune bicak yemekte (ema ekmek banmis dayanamayip bence ama bicaklama susu vermis) ve gulumseme bir anda asik surata donmus (bkz. domates a.k.a agiz)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ben teknik farktan bahsediyorum.görünüşteki etkensiz farkların görsel sanatlarda yorumlanması gereksiz olurdu di mi :D ya kimse beni anlamıo ehe.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Gorsel sanatlar demek illede photoshopda filter kasilacak demek dilldir ki. Bence espri olarak hos olmus 'yimek cinayeti' konsepti. Photoshop olayi sanirim biraz yumurtanin sarisini yaymada kullanilmis bazi kisimlar 'stamp' le yapilmis gibi duruyor. Yani hatun kasmis yemekten surat yapip ifade vermis konsept yapip o is diil, uzerine bilgisayarda uygulayacagi birkac teknik mi sanat? :p [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 22 Temmuz 2004 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 lion kardeşime dertlerime tercüman olduğu için teşekkür ediyorum. fotoğraf da bir görsel sanat değil midir? buradaki uygulamanın ne kadar sanat olduğu tabii ki tartışılır, daha ziyade cheesy, gülümsetecek, sabun köpüğü bişey bu ama, görsel sanat deyince photoshop anlıyorsak orada problem var bence. photoshop sadece tabağın boyutlarını düzeltmek için ve sağda soldaki lekeleri almak için kullandım bu arada, rötüş olarak. başka niyetlerim vardı bu fotolarla ilgili, o bakımdan biraz ellemiştim. ama sonra sıkıldım :P [Bu mesaj Emaleth tarafından 22 Temmuz 2004 12:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sonra yenilmiştir umarım.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 evet soğuktu biraz ama yedim. zaten ben bunu yemek için yapmıştım, sonra birden böyle bir şey yapasım geldi. sonra yaptım. sonra yidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 süper olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sad sad egg.. çok üzüldüm :( Yumurtaları severim..lezzetlidir onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 cok güsell olmuss! .)[signature][hline]NoRmAl_KaN_eMeN_DrAqLa (edi'nin youn istei üzerine) :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 yahu fotodan görsel sanat olmaz diyen mi var işte anlamıosunuz demişim, boşuna dememişim şekil 1 a :)[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 <----- sekil 1a ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar