Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Evet arkadaşlar 24ündeki bu festivale gidecekler varmı? Ben %90 gidiyorum. İstabulda kaldım bari acısını çıkarayım :) Bir nevi Rock n Coke a karşı Rock n Beer oluyor bu festival... Tarih & Mekan: 24 Temmuz Cumartesi SOLAR BEACH PROGRAM: 09:00 Plaj Açılışı 18:00 Festival başlangıcı 19:00 Spitney Beers 20:00 Kurban 21:15 Teoman 22:30 P!NK 00:00 After Show Rock Party BİLET FİYATLARI: Biletix / Festival 35 MTL Biletix / Festival + Plaj Girişi 50 MTL Kapıda / Festival 40 MTL Kapıda / Festival + Plaj Girişi 55 MTL Bu P!nk ve Spitney Beers nedir hala çözdüm dersem yalan olur :) Bilen varsa anlatsın... [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 21 Temmuz 2004 08:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Pink iste, var ya get this party started falan diyen Spitney Beers da Britney Spears uyandirsin akillarda demis bi DJ arkadas sanirsam[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bi insanın rajonuna bu kadar ters bişi olabilir ya:) plajlardan nefret ettiğim kadar pop müzikten nefret ederim ama dinleyenlere lafım yok, dinlesinler napiim, her koyun kendi bacağından...[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bence festivaldeki en iyi grup kurbandır.onlarda zaten para kazanmak için hop-rtik mop-trik şeyler yapiolar.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 tuborg modern pop festivali bu.gerçi modern olmayan pop da olmaz ama...boşver qaqa şeyler bunlar siz gitmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 of ya bunlardan biri de izmirde olsa bare de gitsem[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 pinkte modern rock oluyosa artik biz cok yaslandik demektir ben belki giderim yinede[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Gerçekten ölelim daha iyi bu pink nedir ya :) İnsan Placebo fln getirir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 pink in de tam pop olduğunu söyleyemeyiz bence yani onca popçu içinde pop denmeyi hak etmeyecek bir müzik yapıyor ki ben çok da seviyorum ha doğru bi placebo gelseydi çok daha mutlu olurduk ama gelmedi, 50 cent i düşünün bi de :horace:[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 çok daha mantıklı seçimler yapılabilirdi bence... [Bu mesaj Norton_Antor tarafından 23 Temmuz 2004 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Volfied, 21 Temmuz 2004 09:14 tarihinde demiş ki: Spitney Beers da Britney Spears oha hakkaten de ilk okuduğumda britney okudum dedim noluyor? beyopnce de geliyormu acaba dedim hatta üçüde gelse pepsi spondsor olsa da we will rock you söyleseler amakjlipdeki kıyafetlerle[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar