Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gprs with telsim ::)


jacabo

Öne çıkan mesajlar

telsim in sitesinden c/p yaptım bakın

GPRS donanım ve yazılımlarının şebekesinin altyapısında entegre eden Telsim, yeni platform sayesinde kullanıcılarına 9.6 kb olan data hızını gelecekte 56 kb'a kadar ulaştırabilecek.

Telsim olarak, sınırların kalktığı dünyada, Türkiye'yi dünya toplumuyla entegre, teknolojik gelişime uygun bir çizgide, yüksek yaşam standartına ulaştırmak konusunda, önemli bir sorumluluk üstlendiğimizin bilincindeyiz. Bu sürece sağlayacağımız katkıyı, teknolojinin heyecan verici devriminden güç alarak, daima daha ileriye götüreceğiz. Telsim kablolu iletişim, kablosuz mobil iletişim, mobil dünyayı Internet dünyasıyla birleştiren WAP teknolojisinin ardından üçüncü jenerasyona geçiş basamağı olan GPRS ile geleceğe yatırım yapıyor.

GPRS hizmeti ile abonelere, hızlı data erişimi sayesinde inanılmaz servisler sunulabileceği gibi abonelerin sabit bir alana bağlı kalmadan daha özgürce yaşamaları sağlanacak. GPRS ile gelecekte evinizdeki elektronik eşyalara komut verebileceğiniz gibi interaktif multimedya servislerinden, görüntülü telefon hizmetlerinden de yararlanabileceksiniz. Telsim, GPRS teknolojisi ile daha yüksek data erişim hızı sayesinde alternatifli birçok veri servisi sunacak. Yeni platform sayesinde WAP servisleri daha hızlı ve efektif olarak kullanılabileceği gibi, dizüstü bilgisayar ve cep telefonu aracılığı ile profesyonel kullanıcıların ofisteki intranetlerine bağlanmaları mümkün olacak. GPRS teknolojisi ile mobil alışveriş, mobil bankacılık hizmetleri, Internet'e hızlı erişim, telemetri gibi birçok hizmet devreye alınacak.

Kullanıcılar, cep telefonlarını bilgisayardan Internet'e bağlanmak için gerekli olan telefon hattı kullanacak. Bilgisayarla GPRS uyumlu cep telefonları arasında kurulacak bağlantı ile kesintisiz olarak Internet erişimi sağlanmış olacak.

Daha ekonomik

Bu teknolojide aboneler bağlantı süresi için değil sadece gerçekleştirdikleri veri transferi kadar ücretlendirilecek. Sürekli bağlı kalmanın sözkonusu olduğu bu imkanlar teknolojisinde sadece paket data alışverişi ücretlendirilecek.

GPRS aynı zamanda 3. kuşak cep telefonu ağı olarak bilinen 3G (Third Generation) ağlarının başlangıcı sayılıyor. Bu ağ sayesinde cep telefonlarımız ve avuçiçi bilgisayarlarımız gerekli aksesuarlar yardımıyla kesintisiz olarak Internet'e bağlı kalabilecek, görüntülü iletişim yapılmasını da sağlayacaklar.



ucretlendirilmeside sole

Telsim Paket Data Servisi (GPRS)

Tesis Ücreti : 10.000.000.-TL
Aylık Sabit Ücret : 5.000.000.-TL.


bana cok iyi geldi yarın cep tel ım gelıyo 1 2 haftaya kadarda data kablomla bı telsım sım kartını almı$ olurum ::)[hline]
Yinede zagalamasada bizi aslında bizi zagalasada , zagalamasada bizi zagalasada

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
bende aldım ama saat şu an 17.04 mesela acayip bir yavaşlık var kafayı yicem bu kadar olcağını tahmin etmiyordum..
birde akşam denicem bakalım ..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

heralde gündüz yavaş bilemiyorum şu an tt net ten bağlandım .[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh ben bikac hafta once 3650 aldim browserinin internet explorerdan farki yok walla, paticik forumlarina cep telefonundan giriyorum bilgisayara baglamadan ehe, gameboy emulatoru falan da yukledim baya zevkli bisey.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.

[Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 01 May 2003 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...