Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Driver Sitesi


eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

scanner driverı arıyorum site ismi verebilirmisiniz[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 22 Temmuz 2004 14:32 tarihinde demiş ki:
scanner driverı arıyorum site ismi verebilirmisiniz
bence scaner modelini ve markasını yaz bizde bakalım:) bulunca post ederiz:)[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

buldum gerek kalmadı tşk[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lazim olursa diye;

www.driverzone.com faydali bi site[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...