Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 evet,ağlaya sızlana en sevdiğim eşyamı satıyorum bazı problemlerden ötürü... cihaz 2009.01.07 tarihi üretimli jasper model.çok temiz.geçtiğimiz yaz aldım,arada sırada götürüp içini,dvdrom'un optik sürücüsünü filan temizlettim,açsanız kasayı içi cillop gibi tertemiz :) arcade olarak alındı,daha sonra üzerine 120gb modlanmış western digital hdd satın aldım (orjinal xbox hdd'lerinden daha hızlı çalışıyor,loadinglerde filan saniye farkları görebiliosunuz gayet).gamepadlerin ikisi de çok temiz,hiç bi sorun yok.özellikle 2. gamepad sadece 3 kere filan bi arkadaşım kalmaya geldiğinde kullanıldı. cihazla hiç live'a bağlanmadım ama içinde pek çok stealthsiz,piyasaya çıkmamış oyun bulunduğu sırada eternet kablosunu taktığım için live'dan ban yedi cihaz. teknik servise götürüp tüm fonksiyonları geri kazandırtıldı,hdd'i filan sorunsuz çalışıyor ama live'a bağlanmaz tabi,o yüzden sadece single player takılcak kişiler ilgilensin (hoş zaten firmware'li xboxta live epey yalan oldu,multi takılmak isteyen kişinin firmwareli xboxla ilgilenceğini sanmıyorum) bu arada ben konsolu monitörüme bağladığım için VGA kablosu vericem yanında,alan kişi hdtv'ye bağlamak isterse hdmi kablosu alması gerekir.o da 20 lira filan bişey zaten. yanında hepsi cillop gibi verbatimlere yazılmış 49 adet oyunu da vericem.(hoş,içlerinde 1-2 tane arkadaşlarımdan arakladığım oyunlar da var başka marka dvdlere yazılmış,hepsi sorunsuz çalışıyor ama) oyunların listesi army of two army of two : the 40th day Gears of War 2 Deadrising Batman Arkham Asylum Saints Row 2 Bayonetta Darksiders The Saboteur Spiderman Web of Shadows Ninja Gaiden 2 The Darkness Prince of Persia Ghostbusters Halo 3 James Cameron's Avatar Assassin's Creed 1 ve 2 Bionic Commando Prototype Tales of Vesperia Brütal Legend Resident Evil 5 Condemned 2 Bloodshot Overlord 2 Eternal Sonata Star Ocean - The Last Hope (sadece ilk dvd var,sarmadığı için devamına dvd harcamak istemedim) Stranglehold Call of Juarez 2 Kameo : Elements of Power Red Faction Guerilla Street Fighter 4 NBA 2009 PES 2009 Infinite Undiscovery Wet Burnout Paradise Tomb Raider : Underworld marvel ultimate alliance 1 ve 2 venetica GTA 4 GTA 4 Liberty City Stories (lost & damned ve the ballad of gay tony) Fable 2 Perfect Dark Zero Dark Void Divinity 2 Ego Draconis Star Wars Force Unleashed X-Men Origins : Wolverine http://img638.imageshack.us/img638/3130/grnt170.jpg http://img171.imageshack.us/img171/7959/grnt171.jpg http://img202.imageshack.us/img202/8582/grnt172.jpg hiçbi parçasını ayrı ayrı satmayı filan planlamadığımı da belirteyim,gamepadler,hdd vs için ayrı teklif gelmesin lütfen. Fiyat olarak ne diceğimi bilmiyorum.Gerçekten çok sevdiğim satmayı hiç istemediğim bi alet olduğu için güzel bi teklif gelmedikçe satıcagımı da sanmıyorum. özel mesajla ya da burdan teklif verebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 abi bole satış topiğine can kurban. sorulcak pek bişi bırakmamıssın. keşke herkes bu kadar net açsa satış topiclerini. benden sana bi up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 300tl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ehah sağol mokoko ^^ eregorn çok az be 300 =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 300tl bide dürüm ısmarlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 aklındaki fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 arcade'in sıfırının 430 lira oldugunu varsayarsak,300 liraya ben gayet harddiski de,2. gamepadi de çekerim,oyunların içinden de seçiceğiniz 5 taneyi filan veririm sadece yani. 300 çok çok düşük. ps2 fiyatı nerdeyse be =p 120gb hddi zaten 120 liraya aldım,sıfır gamepad 80-90 arası bişey.50 adet te oyun diyorum,verbatimlerin 10'lu kutusu 40 lira.bu masrafları da hesaba katarak teklif verin,yanında hiçbişey olmayan arcade olarak bakmayın bu alete :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 eregorn2 said: aklındaki fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 iyi de abi banlı demişsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Anubisath said: 120gb hddi zaten 120 liraya aldım,sıfır gamepad 80-90 arası bişey.50 adet te oyun diyorum,verbatimlerin 10'lu kutusu 40 lira.bu masrafları da hesaba katarak teklif verin,yanında hiçbişey olmayan arcade olarak bakmayın bu alete :p diye bi güncelleme ekledim üstteki mesajıma.illa bi fiyat söylemem istenirse,500-550 diyebilirim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 anub sen bir fiyat ver de pazarlık olsun mesela 300 den yüksek olucak o anlaşıldı 500-550 pazarlık için iyi misal ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 DoruK said: iyi de abi banlı demişsin? evet,banlı arcadeler yanında hdd vs herhangi bi extra aparatı olmadan,fonksiyonları geri kazandırılmamış şekilde (hdd taksanız bile kullanamıcağınız şekilde filan mesela) 300 lira civarına satılıyo donanımhaberde vs. benim aletimin arcadelik bi yanı kalmadı,zaten modellerin aralarında fark eden sadece rengi ve tepesindeki hdd sonuçta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 350 tl verbilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 hee iyiymiş. peki ben buna logitech wireless rumblepad II'mi taksam oynayabilir miyim onunla? ps3'te çalışıyor diye biliyorum bunda da çalışır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 calismaz doruk. 500 lira bence uygun bir fiyat. Internete baglanmama sorun olsa da alacaginiz her xbox illa ki banlanacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 fiyat koymasana kafana gore ya belki adam saticakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 live var mı yok mu anlamadım ben sıfırı 500 zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 120 lik sıfır 500? nerede? istanbulda 640 fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 mezarcılık yapmayın la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Bu alete 450 verilir diyorum bir xbox kullanıcısı olarak. Eğer banlı olmasa ad 550 ederdi. Güzel teklif kaçırmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Param olsa o 49 oyunla birlikte dusunmeden alirdim. Sadece oyunlara para verecek olsaniz en az 150 lira onlar ediyor zaten. Kendim cekip yazarim deseniz DVD basina minimum 2.7 lira verip, sonrasinda yine ugrasacaksiniz ki yine cok para ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ben&Jerry's said: fiyat koymasana kafana gore ya belki adam saticakti kafasına göre belirtmemiş,yukarıdaki postlarımdan birinde ben yazdım 500-550 diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 anub bu aleti alicam senden tatil e gitmesem param olucakti tatilden donunce tekrar param oluncaya kadar satamassin umarim :) haa 350 ye bugun gelir evinden alirim kar kis demeden o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 dante's inferno eklendi oyunlara.hala güncel,fiyat sabit 550 lira. satılırsa satılır,satılmazsa sorun değil,düşürmicem fiyatı. bioshock 2'yi de eklerim bikaç gün içinde oyunlara bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ilanda değişiklik yapıyorum.şuanki ihtiyaçlarımı aldıktan sonra tekrar para ayarlayıp seneye filan yeni bi xbox almayı planladığım için harddiski ve oyunları elimde tutmaya karar verdim. konsolla beraber 2 gamepadi ve seçiceğiniz 5 oyunu vericem. fiyatı da pazarlıksız 375 lira. ilgilenenler öm ya da [email protected] 'dan ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar