Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 120gb xbox360

Anubisath

Öne çıkan mesajlar

evet,ağlaya sızlana en sevdiğim eşyamı satıyorum bazı problemlerden ötürü...

cihaz 2009.01.07 tarihi üretimli jasper model.çok temiz.geçtiğimiz yaz aldım,arada sırada götürüp içini,dvdrom'un optik sürücüsünü filan temizlettim,açsanız kasayı içi cillop gibi tertemiz :)

arcade olarak alındı,daha sonra üzerine 120gb modlanmış western digital hdd satın aldım (orjinal xbox hdd'lerinden daha hızlı çalışıyor,loadinglerde filan saniye farkları görebiliosunuz gayet).gamepadlerin ikisi de çok temiz,hiç bi sorun yok.özellikle 2. gamepad sadece 3 kere filan bi arkadaşım kalmaya geldiğinde kullanıldı.

cihazla hiç live'a bağlanmadım ama içinde pek çok stealthsiz,piyasaya çıkmamış oyun bulunduğu sırada eternet kablosunu taktığım için live'dan ban yedi cihaz. teknik servise götürüp tüm fonksiyonları geri kazandırtıldı,hdd'i filan sorunsuz çalışıyor ama live'a bağlanmaz tabi,o yüzden sadece single player takılcak kişiler ilgilensin (hoş zaten firmware'li xboxta live epey yalan oldu,multi takılmak isteyen kişinin firmwareli xboxla ilgilenceğini sanmıyorum)

bu arada ben konsolu monitörüme bağladığım için VGA kablosu vericem yanında,alan kişi hdtv'ye bağlamak isterse hdmi kablosu alması gerekir.o da 20 lira filan bişey zaten.

yanında hepsi cillop gibi verbatimlere yazılmış 49 adet oyunu da vericem.(hoş,içlerinde 1-2 tane arkadaşlarımdan arakladığım oyunlar da var başka marka dvdlere yazılmış,hepsi sorunsuz çalışıyor ama)

oyunların listesi

army of two
army of two : the 40th day
Gears of War 2
Deadrising
Batman Arkham Asylum
Saints Row 2
Bayonetta
Darksiders
The Saboteur
Spiderman Web of Shadows
Ninja Gaiden 2
The Darkness
Prince of Persia
Ghostbusters
Halo 3
James Cameron's Avatar
Assassin's Creed 1 ve 2
Bionic Commando
Prototype
Tales of Vesperia
Brütal Legend
Resident Evil 5
Condemned 2 Bloodshot
Overlord 2
Eternal Sonata
Star Ocean - The Last Hope (sadece ilk dvd var,sarmadığı için devamına dvd harcamak istemedim)
Stranglehold
Call of Juarez 2
Kameo : Elements of Power
Red Faction Guerilla
Street Fighter 4
NBA 2009
PES 2009
Infinite Undiscovery
Wet
Burnout Paradise
Tomb Raider : Underworld
marvel ultimate alliance 1 ve 2
venetica
GTA 4
GTA 4 Liberty City Stories (lost & damned ve the ballad of gay tony)
Fable 2
Perfect Dark Zero
Dark Void
Divinity 2 Ego Draconis
Star Wars Force Unleashed
X-Men Origins : Wolverine

http://img638.imageshack.us/img638/3130/grnt170.jpg
http://img171.imageshack.us/img171/7959/grnt171.jpg
http://img202.imageshack.us/img202/8582/grnt172.jpg

hiçbi parçasını ayrı ayrı satmayı filan planlamadığımı da belirteyim,gamepadler,hdd vs için ayrı teklif gelmesin lütfen.

Fiyat olarak ne diceğimi bilmiyorum.Gerçekten çok sevdiğim satmayı hiç istemediğim bi alet olduğu için güzel bi teklif gelmedikçe satıcagımı da sanmıyorum. özel mesajla ya da burdan teklif verebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

arcade'in sıfırının 430 lira oldugunu varsayarsak,300 liraya ben gayet harddiski de,2. gamepadi de çekerim,oyunların içinden de seçiceğiniz 5 taneyi filan veririm sadece yani. 300 çok çok düşük. ps2 fiyatı nerdeyse be =p

120gb hddi zaten 120 liraya aldım,sıfır gamepad 80-90 arası bişey.50 adet te oyun diyorum,verbatimlerin 10'lu kutusu 40 lira.bu masrafları da hesaba katarak teklif verin,yanında hiçbişey olmayan arcade olarak bakmayın bu alete :p
Sosyal ağlarda paylaş

Anubisath said:

120gb hddi zaten 120 liraya aldım,sıfır gamepad 80-90 arası bişey.50 adet te oyun diyorum,verbatimlerin 10'lu kutusu 40 lira.bu masrafları da hesaba katarak teklif verin,yanında hiçbişey olmayan arcade olarak bakmayın bu alete :p

diye bi güncelleme ekledim üstteki mesajıma.illa bi fiyat söylemem istenirse,500-550 diyebilirim herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

iyi de abi banlı demişsin?

evet,banlı arcadeler yanında hdd vs herhangi bi extra aparatı olmadan,fonksiyonları geri kazandırılmamış şekilde (hdd taksanız bile kullanamıcağınız şekilde filan mesela) 300 lira civarına satılıyo donanımhaberde vs. benim aletimin arcadelik bi yanı kalmadı,zaten modellerin aralarında fark eden sadece rengi ve tepesindeki hdd sonuçta :p
Sosyal ağlarda paylaş

Param olsa o 49 oyunla birlikte dusunmeden alirdim. Sadece oyunlara para verecek olsaniz en az 150 lira onlar ediyor zaten.

Kendim cekip yazarim deseniz DVD basina minimum 2.7 lira verip, sonrasinda yine ugrasacaksiniz ki yine cok para ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ilanda değişiklik yapıyorum.şuanki ihtiyaçlarımı aldıktan sonra tekrar para ayarlayıp seneye filan yeni bi xbox almayı planladığım için harddiski ve oyunları elimde tutmaya karar verdim.

konsolla beraber 2 gamepadi ve seçiceğiniz 5 oyunu vericem.

fiyatı da pazarlıksız 375 lira.

ilgilenenler öm ya da [email protected] 'dan ulaşabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...