Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi yolculuğu...

Manve_13

Öne çıkan mesajlar

Sömestr için memlekete gitmem lazım.
Buarada bırakabileceğim biri olmadığı için kedilerimi de yanıma aliyorum.

Şimdi sormak istediğim;
Yaklaşık 6-7 saatlik bir otobüs yolculuğu olacak. Otobüs şirketleri artislik yapmaz de mi bu konuda. Hani biz bunları taşımayız falan diye...

Taşıma kapları var ama daha önce hiç yolculuk yapmadıklarından büyük ihtimal çok hoşnutsuz olacaklar.

Bir diyem korkum üşümeleri falan. Havalar malum baya soğuk. Taşıma kabının içine 1 tane polar koyayım diyorum. İçine girip ısınırlar falan diye...

Başka yapmam gereken bişey var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

otobus şirketleri almıyor genelde, ulusoy ve varan kesinlikle almıyor, kamil koç ve pamukkale bagaj kısmında alıyor, bu sogukta hayvanlara yazık olur. Uçak ile gitme imkanın var ise yanına alabilirsin kedi bileti alıyorsun kafesi ile içeri sokabiliyorsun ama onun için de önceden onay alman gerekiyor.

eğer çok kalmayacaksan evde bırakmanı öneririm. Yeteri kadar mama su ve dolu bir kum kabı bırakırsan kediler evde kalmaktan daha mutlu olacaktır. 5 güne kadar kalabilirler, ama illa ki götüreceksen daha ucuz otobus şirketlerini tercih edip kafesi ile yanına almaya ikna et şöförü. Götürürken de; Plegicil diye bir yatıştırıcı damla var ondan ver sakinleşsinler.

Başka sorun olursa sorabilrsin, ben her yaz getirip götürdüğüm için alıştım artık :)
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

otobus şirketleri almıyor genelde, ulusoy ve varan kesinlikle almıyor, kamil koç ve pamukkale bagaj kısmında alıyor, bu sogukta hayvanlara yazık olur. Uçak ile gitme imkanın var ise yanına alabilirsin kedi bileti alıyorsun kafesi ile içeri sokabiliyorsun ama onun için de önceden onay alman gerekiyor.

eğer çok kalmayacaksan evde bırakmanı öneririm. Yeteri kadar mama su ve dolu bir kum kabı bırakırsan kediler evde kalmaktan daha mutlu olacaktır. 5 güne kadar kalabilirler, ama illa ki götüreceksen daha ucuz otobus şirketlerini tercih edip kafesi ile yanına almaya ikna et şöförü. Götürürken de; Plegicil diye bir yatıştırıcı damla var ondan ver sakinleşsinler.

Başka sorun olursa sorabilrsin, ben her yaz getirip götürdüğüm için alıştım artık :)

Hmm zaten izmir-ç.kale arası düzenli gidip gelen bi tane şirket var. Onlar da alırlar heralde. Bi keresinde arkadaşın scooterını bile gönderdik adamlarla =)

Peki şu yatıştırıcı damladan ne kadar vereyim? Suyuna falan mı karıştırmak lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

6-7 saat mesafe.. çanakkale? izmir çanakkale arası uçak var

Valla otobüsle o kadar falan sürüyor bi de havalar kötü olunca...
Uçak sadece ben istanbul'a var diye biliyorum. Ben bayadır otobüs falan kullanmadığımdan da takip etmemiştim. Belki uçak seferi başlamıştır bakmak lazım.
Llama said:

taşıma kafesi alırsan
her türlü taşırsın bagaja alıyorlar sadece

Taşıma kafesleri var zaten almıştım onu.
Sosyal ağlarda paylaş

Manve_13 said:

QueenofSpades said:

Hmm zaten izmir-ç.kale arası düzenli gidip gelen bi tane şirket var. Onlar da alırlar heralde. Bi keresinde arkadaşın scooterını bile gönderdik adamlarla =)

Peki şu yatıştırıcı damladan ne kadar vereyim? Suyuna falan mı karıştırmak lazım?

Damlanın agzında tıpası var damlalıklı, kedinin kilosu başına bir damla agzına damlatacaksın. Atıyorum 5kg ise 5 damla sıkıcan ensesinden tutup. Biraz sersemler korkma, ama miyavlamadan giderler :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...