Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Sömestr için memlekete gitmem lazım. Buarada bırakabileceğim biri olmadığı için kedilerimi de yanıma aliyorum. Şimdi sormak istediğim; Yaklaşık 6-7 saatlik bir otobüs yolculuğu olacak. Otobüs şirketleri artislik yapmaz de mi bu konuda. Hani biz bunları taşımayız falan diye... Taşıma kapları var ama daha önce hiç yolculuk yapmadıklarından büyük ihtimal çok hoşnutsuz olacaklar. Bir diyem korkum üşümeleri falan. Havalar malum baya soğuk. Taşıma kabının içine 1 tane polar koyayım diyorum. İçine girip ısınırlar falan diye... Başka yapmam gereken bişey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 uçakla gitmen mümkün değil sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 kaç tane kedi, nerdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sal gitsin sokaga donunce ''eve geldim 1000 tane'' holeyy yaparsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 2 tane kedim var. izmir'deyim. işte uçak imkani falan yok. Mecbur otobüs var. Önceden eski kedimi götürmüştüm ama hava bu kadar soğuk değildi. Gerçi soğuktan pek bişey olacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 otobus şirketleri almıyor genelde, ulusoy ve varan kesinlikle almıyor, kamil koç ve pamukkale bagaj kısmında alıyor, bu sogukta hayvanlara yazık olur. Uçak ile gitme imkanın var ise yanına alabilirsin kedi bileti alıyorsun kafesi ile içeri sokabiliyorsun ama onun için de önceden onay alman gerekiyor. eğer çok kalmayacaksan evde bırakmanı öneririm. Yeteri kadar mama su ve dolu bir kum kabı bırakırsan kediler evde kalmaktan daha mutlu olacaktır. 5 güne kadar kalabilirler, ama illa ki götüreceksen daha ucuz otobus şirketlerini tercih edip kafesi ile yanına almaya ikna et şöförü. Götürürken de; Plegicil diye bir yatıştırıcı damla var ondan ver sakinleşsinler. Başka sorun olursa sorabilrsin, ben her yaz getirip götürdüğüm için alıştım artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ankarada olaydın alırdım sen gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 uçak +1. tabi gidiyorsa oraya uçak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 yaındaki koltuk boşsa onu da al kdileri oraya koy diyecektim de geç kalınmış bir tavsiye oalcktı glaiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 taşıma kafesi alırsan her türlü taşırsın bagaja alıyorlar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 6-7 saat mesafe.. çanakkale? izmir çanakkale arası uçak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 QueenofSpades said: otobus şirketleri almıyor genelde, ulusoy ve varan kesinlikle almıyor, kamil koç ve pamukkale bagaj kısmında alıyor, bu sogukta hayvanlara yazık olur. Uçak ile gitme imkanın var ise yanına alabilirsin kedi bileti alıyorsun kafesi ile içeri sokabiliyorsun ama onun için de önceden onay alman gerekiyor. eğer çok kalmayacaksan evde bırakmanı öneririm. Yeteri kadar mama su ve dolu bir kum kabı bırakırsan kediler evde kalmaktan daha mutlu olacaktır. 5 güne kadar kalabilirler, ama illa ki götüreceksen daha ucuz otobus şirketlerini tercih edip kafesi ile yanına almaya ikna et şöförü. Götürürken de; Plegicil diye bir yatıştırıcı damla var ondan ver sakinleşsinler. Başka sorun olursa sorabilrsin, ben her yaz getirip götürdüğüm için alıştım artık :) Hmm zaten izmir-ç.kale arası düzenli gidip gelen bi tane şirket var. Onlar da alırlar heralde. Bi keresinde arkadaşın scooterını bile gönderdik adamlarla =) Peki şu yatıştırıcı damladan ne kadar vereyim? Suyuna falan mı karıştırmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 truva? truva kraldır ya bilet fln sor sen iki koltuk yanyana denk getirt ayarlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 BabacumMostors said: 6-7 saat mesafe.. çanakkale? izmir çanakkale arası uçak var Valla otobüsle o kadar falan sürüyor bi de havalar kötü olunca... Uçak sadece ben istanbul'a var diye biliyorum. Ben bayadır otobüs falan kullanmadığımdan da takip etmemiştim. Belki uçak seferi başlamıştır bakmak lazım. Llama said: taşıma kafesi alırsan her türlü taşırsın bagaja alıyorlar sadece Taşıma kafesleri var zaten almıştım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 fede said: ankarada olaydın alırdım sen gelene kadar Çok saolasin hocam. almış kalan oldun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Manve_13 said: QueenofSpades said: otobus şirketleri almıyor genelde, ulusoy ve varan kesinlikle almıyor, kamil koç ve pamukkale bagaj kısmında alıyor, bu sogukta hayvanlara yazık olur. Uçak ile gitme imkanın var ise yanına alabilirsin kedi bileti alıyorsun kafesi ile içeri sokabiliyorsun ama onun için de önceden onay alman gerekiyor. eğer çok kalmayacaksan evde bırakmanı öneririm. Yeteri kadar mama su ve dolu bir kum kabı bırakırsan kediler evde kalmaktan daha mutlu olacaktır. 5 güne kadar kalabilirler, ama illa ki götüreceksen daha ucuz otobus şirketlerini tercih edip kafesi ile yanına almaya ikna et şöförü. Götürürken de; Plegicil diye bir yatıştırıcı damla var ondan ver sakinleşsinler. Başka sorun olursa sorabilrsin, ben her yaz getirip götürdüğüm için alıştım artık :) Hmm zaten izmir-ç.kale arası düzenli gidip gelen bi tane şirket var. Onlar da alırlar heralde. Bi keresinde arkadaşın scooterını bile gönderdik adamlarla =) Peki şu yatıştırıcı damladan ne kadar vereyim? Suyuna falan mı karıştırmak lazım? Damlanın agzında tıpası var damlalıklı, kedinin kilosu başına bir damla agzına damlatacaksın. Atıyorum 5kg ise 5 damla sıkıcan ensesinden tutup. Biraz sersemler korkma, ama miyavlamadan giderler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 @ QueenofSpades tuvalet sorununu nasıl hallediyorlar yolculukta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 idilik said: @ QueenofSpades tuvalet sorununu nasıl hallediyorlar yolculukta? bi kaç saat tutarlar heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 idilik said: @ QueenofSpades tuvalet sorununu nasıl hallediyorlar yolculukta? genelde o kadar korkuyorlar ki indikleri gün bile yapmıyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Ben 12 saat otobus yolculugunda götürdüm 2 sefer garibim hiç sesi çıkmadı, ama sefil oldu, sonraları bagaja alma kararı aldı otobus şirketleri, artık uçakla götürüyorum. 3-4 gün gideceksem de evde bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ben mama poşetinin ağzını açık bırakıp gidiyorum, suyuda banyonun bi köşesi sürekli ıslak oluyo bizim, su sızması var ordan hallediyo kabındaki bitince. hatta kap dolu olsa bile ordaki suyu daha çok seviyo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar