Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chelsea transfere doymuyor!


Carmelo

Öne çıkan mesajlar

İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'nin, Portekiz'in Benfica takımında oynayan Tiago Mendes ile anlaştığı bildirildi.

Transfer ücreti açıklanmayan 23 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalandığı ve sağlık kontrollerinin tamamlandığı belirtildi.

Avrupa Şampiyonası'nda, aynı zamanda ev sahibi olan Portekiz Milli Takımı'nda forma giyen Mendes, Chelsea'nin, Fildişi Kıyısı'ndan Olympique Marsilyalı golcü oyuncusu Didier Drogba ile yaklaşık 44 buçuk milyon dolara anlaşmasından birkaç saat sonra İngiliz kulüp için imza attı.

Mendes, Didier Drogba, Sırbistan-Karadağ Milli Takımı'ndan Mateja Kezman ve Portekiz Milli Takımı'ndan takım arkadaşı Paulo Ferreira'dan sonra, Chelsea'nin, yeni menajer Portekizli Jose Mourinho denetiminde gelecek sezon için yaptığı 4. transfer oldu.[signature][hline]Carmelo#15
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arjen robben de alınmış die duydum[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

madrid in borçları da var baya gerçi reklam forma stad dan falan kapatıolardır ama chelsea nin borç da yok galiba adamda da para b.k gibi aldıkça alıo bu sene coşcaklar zaten gecen sene ii çıkış yakaldırlar ama...[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...