Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 screwy said: Fistan said: türk spikerin amerikan futbolu hakkında uzman olmasını beklemiyon heralde?abi ulkede 3 kisi ilgilenmiyo ki bu sporla.. bir suru koc, oyuncu, eski oyuncu war onlardan 1 ini alsan o heriften 10 kat fazla is yapar sdf amerikan televizyonunun yaglı güreş anlattıgını düşün kündeye elenseye ne diyecek diye düşün. sonra bi daha düşün. düşünceler içinde bogul lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 kafakol var bide en güzeli o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 google cok iyi ya, simdiye kadar izledigim en iyi reklarlardan bir tanesi, doritos da guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 E bir zahmet guzel olsun reklamlar. En cok para Superbowl reklamlarina veriliyor abi. Hepsini gectim Bridgestone sirf orda adi gozuksun diye ne kadar para verdi acaba. Neyse ben de aksam eve gidince izleyeyim reklamlari cok merak ettim. Saints'in yenmesine de sevindim lan arkadasim onlari tutuyordu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Sintisyzer said: haha google çook güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=YLCy46NWO4s sınavım vardı gidemedim new orleansa ah ulan bourbon streette kutlamak vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=MVCqPh9nCp8&hd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar