screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Europe Europe duyanınız var mı bilmiyorum 10 sene kadar önce Kanal 6 vermişti sanırım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Stalingrad : bir alman taburunu anlatıyor. olayları almanların gözünden görmek iyi gelir. Batı çephesinde degişen birşey yok : aslında birinci dünya savaşı ama bunuda yazmak istedim. 2 cekimi var siyah beyaz ve 1980lerde bida cekilen versiyonu buda cok güzeldir. kitabı daha güzeldir[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Thin Red Line da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 fmj vietmanda geçiyor :) vietnam filmi olarak güzeldir tabi[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: SilphatosIce_, 18 Temmuz 2004 20:15 tarihinde demiş ki: Bu arada The Thin Red Line'ı ben hiç sev(e)medim, güzel film mi o ya? izlediklerim arasında benim mesajımdan önce yazılmamış bir o geldi aklıma :) ama fena film degil yinede zaman geçirtiyor[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Life is beautiful güzel ama duygusal Er ryani seyret Bite matrix derrrrmişim öööhhhhöööö[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Matrix 3. dünya şavaşının ardından oluyor ordan alıntı yaptın dimi :)[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 enemy at the gates guzel baga[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar