varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bu çok önce yaşadığım bir sorundu da, temizlik yaparken gördüm aklıma geldi. ilk defa böyle birşey ile karşılaştım. Service Pack 3 kurmaya çalışıyordum ve tam olarak "Kur Windows XP dosyalarını güncelleyemiyor. Çünkü sisteminizde yüklü olan dil güncelleştirme dilinden farklı." gibi bir hata veriyor. Bir de, IE 8 yüklemeye çalışırken "Bu yükleme işletim sisteminizin dilini desteklemiyor." diye bir hata verdi. sistem dili ile güncelleştirme dili farklı mı oluyor? öyle ise ne kadar saçma... bu hatalardan kurtulmanın bir yolu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ygtbrb Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 windows un sitesinden indirirken indirme bölümünde dili türkçe yap sorun düzelecektir veya windowsun ingilizceyse ingilizce yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 windowsun dili türkçe, sp de türkçe. onlarda sorun yok. zaten IE 8 indirirken dil seçme gibi birşey yok. anlayamadım gitti. neyse bi şekilde halletmeye çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar