BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 resmen ölüm ayı :( hele ki bu ocağın 15 ve sonrası.. annemin annesi ve babası da ocakda ölmüştü.. hatta başka akrabalarda ne biçim aymış arkadaş "ömür sonu mizanları" hazırlanır hazırlanmaz göç ediyorlar bire birer olmasın böyle ocaklar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben de kasimi sevmiyorum. hayatimdaki cogu kötü olay kasimda oldu. o yüzden november rain dinlerken baya bi kor. nothing lasts forever even cold november rain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Bütün ayları severim, Sonbaharı daha çok severim, böyle her yer serin filan.. Damgalamayın ayları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben en çok temmuzu sewmem bitmek bilmez o yazın kawurucu sıcaklarının olduğu günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar