Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu çizgi romanı arıyorum = "Darkchylde"

she-mage

Öne çıkan mesajlar

Yardım edebilecek olanlar varsa süper olur , çünkü hiçbiryerde bulamadım.Bende ilk 3 sezon tüm sayılar vardı , onları amerikadan bir arkadaşım almıştı bana ancak bir talihsizlik sonucu hepsi atılmış yanlışlıkla(taşınma esnasında) ;(

Şimdi tekrar toparlamaya çalışıyorum ancak hiçbiryerde bulamadım , Randy Queen pek bilindik bir çizer değil sanırım yada Darkchylde pek populer bir çizgiroman olmayabilir.Tabi olayın kahramanı Bayan (Ariel) olunca pek rağbet olmamış da olabilir ;)

Sonuç olarak satılan biryer biliyorsanız yada elinde iyi durumda birkaç sayısı olup satmak isteyenler yardımcı olursa sevinirim.Pek umutlu değilim ama şimdiden sağolun.[signature][hline]Simbul wannabe =)
Sosyal ağlarda paylaş

kadikoyde hala açıksa ansalonda var bildiğim bu tip çizgi romanlar ..
ansalon nerde diyeceksen ... altıyola in , reks sinemasına git (barlar sokağının köşesi ) ordan karşiya geç sol tarafta kalan sokağın ortasında ....

biraz dolaşa dolaşa bulursun ... ama hala açıkmı biemiyorum , o tarz yerler hızla kapanmakta çünkü ...ama orada var mı yokmu bilemiyorum[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Hala açık ansalon ama orda bulması oldukça zor tılsıma gidersen kadıköyde scanlerini belki bulabilirsin.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...