she-mage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Yardım edebilecek olanlar varsa süper olur , çünkü hiçbiryerde bulamadım.Bende ilk 3 sezon tüm sayılar vardı , onları amerikadan bir arkadaşım almıştı bana ancak bir talihsizlik sonucu hepsi atılmış yanlışlıkla(taşınma esnasında) ;( Şimdi tekrar toparlamaya çalışıyorum ancak hiçbiryerde bulamadım , Randy Queen pek bilindik bir çizer değil sanırım yada Darkchylde pek populer bir çizgiroman olmayabilir.Tabi olayın kahramanı Bayan (Ariel) olunca pek rağbet olmamış da olabilir ;) Sonuç olarak satılan biryer biliyorsanız yada elinde iyi durumda birkaç sayısı olup satmak isteyenler yardımcı olursa sevinirim.Pek umutlu değilim ama şimdiden sağolun.[signature][hline]Simbul wannabe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Bu iş icin biraz dolaş kadıkoyu veya gereklişeylere sorabilirsin,onlar seni yonlendirebilirler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
she-mage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Aslına bakarsan birkaç yere sordum.Mesela gerekli şeyler de yok.İşin ilginç kısmıda 2 gün önce biri gelip son 3 taneyi almış , bulman imkansız dediler.Kadıköy de nereye gitmeliyim? Anadolu yakasını pek bilmiyorum.[signature][hline]Simbul wannabe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Valla şansını pasajlarda denemeni tavsiye ederim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 kadikoyde hala açıksa ansalonda var bildiğim bu tip çizgi romanlar .. ansalon nerde diyeceksen ... altıyola in , reks sinemasına git (barlar sokağının köşesi ) ordan karşiya geç sol tarafta kalan sokağın ortasında .... biraz dolaşa dolaşa bulursun ... ama hala açıkmı biemiyorum , o tarz yerler hızla kapanmakta çünkü ...ama orada var mı yokmu bilemiyorum[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Hala açık ansalon ama orda bulması oldukça zor tılsıma gidersen kadıköyde scanlerini belki bulabilirsin.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Bi de çizgi romanın konusu ne?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar