FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 abi inanıyodum ilk başta kendime derslere hatta finallere bile girmeyen bi insan olarak bu konuda.fakat kimle konuşsam sınıftan, aynı şeyi söylüyo lan.hatta ekliyolar, 2. dönem kasıcam ve sınıf geçmek için değil ortalama için!!1! bişeyleri yapmışken böyle yapmak lazım gibisinden. aynısını düşünüp inandırmıştım kendimi toplamda 7dersin 7sinden de kalan bi insan olarak. ama hala inancım tam kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben de böyle diyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 4 senedir aynı şeyi söylüyorum kendime . Derslere giricem diyorum . Her gün düzenli ders çalışıcam diyorum . Ama yalan olmak kaderi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben yapcam bu sefer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 seneye de çok çalışıp yatay geçiş yapıcam ben de. tabi önce 2.dönem çalışmak lazım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ben de lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Gerçekten ama ben çalışıcam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ve geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben de yapıcam.en azından finalden önce çalışcam sabaha falan bırakmicam. bi de çalışmasam bile okula gidicem ya milletten not almicam kendi notumu kendım tutucam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Sınıfın inek kızlarından not almak çok güzel bişey bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Gerçekten insan kendi notunu kendi tutmalı . Ben gittim not aldım hangi dallamanın soyu verdiyse o notu son konuyu yazmamış . Ordan 1 soru çıktı 25 puanlık sırf onun yüzünden 75 aldım sınavdan . annesi ölür inş. dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben de böyle diyorum ama kesin çalışıcam. hiç derslere gitmeden 3 ortalama yaptım, çalışırsam çap yapıcam o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar