Coder Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Son 3-4 haftadır taylılarla dota atıyorum, biraz paylaşayım dedim bizimkilerle ne fark var 1) ar mod oynamıyorlar her mod ap isteyen random atıyor 2) str çok seviyorlar genelde oyun komple str oluyor 3) genel olarak iyi oynuyorlar cs vs.. çok düzgün 4) küfür olayı çok fazla değil 5) noob var ama pro yok, noob olmadığın sürece kimse senle uğraşmıyor, onu kastın bu yapılırmı olayı yok, genelde herkez kibar, ölünce adamlar özür diliyor 6) pump serbest, yanlız komik bi durum var adam ölünce herkez itemları kapmak için karaktere spam giriyor 7) quit olayı çok fazla değil quit olunca oyun bozulmuyor itemlar pumplanıyor oyun devam 8) bizdeki -1 olayını biraz geliştirmişler C0 (center 0) L1 (left 1) gibi yer + adam söylüyorlar 9) oyunlar %90 5v5 atılıyor ikişer kanatlar orta 1 şeklinde kasılıyor 10) oyun sunucuları bizimkisi gibi bnet değil ara bi programları var vpn oluşturuyor 500 kişi ile lan komşusu gibi oynuyorsunuz, oyunlar lan bölümünde, sunucuda yaklaşık 40 oda var her birinde 500 kişi oynuyor genelde bu 40 odanın 20-30 tanesi full oluyor.. lazım olası kelimeler : kak = noob sad = iyi oyuncu kuy = aq kub = evet su = oyuna devam denemek isteyen varsa thai sunucusu TGC network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Coder said: kuy = aq ahahah kahkaha attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 dota oynayan var hala kddkl df fd f d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bütün yazıyı tayı olan insanlar sanarak okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bende sana sesli güldüm dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 biri forumdan birinin taytla bilgisayar başında oturmuş dota oynarkenki resmini koymuştur diye girdim resim arıyorum yok spoiler falan da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Coder said: lazım olası kelimeler : kak = noob sad = iyi oyuncu kuy = aq kub = evet su = oyuna devam bunları nası buldun? a)sözlük b)tepkilerden falan tahmin yürüterek c)hepsini sıktım d)tayice(tayca, taylıca, tayoca, neyse bilemedim) bilmeyen mi var allaasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 shibal,,,,,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar