Evr Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 evet bugun yaklasık tum bossları gezdik forumdakilerle paylasıyım dedim ve gercekten bekledıgımıze degdi orfenden drake leather - enc scroll - ve necklace cıktı quennanttan hıcbırsey dusmedı coreden blunt silah ve bı kac ıvır zıvır daha cıktı bunlardan otesı oyunun boss huntlarla ne kadar eglenceli olabilcegini ogretti neyse 30-36 saat sonra bosslara tekrar ugrucaz :) buyrun resimler-orfen screenshotları bır kazaya kurban gıtmıs sagolsun makınem ,sadece ant ve core sslerını koyabılıyorum. /11 temmuzda siegeler baslıyor 2. makina olursa fraps ile siegeleri kaydetip forumlara koymaya calısıcam en olmadı ss koyabilirim.[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 güzel resimler.. bu arada siege i kaydetmek için yardım edebilirim hatta kameraman ekibi kuralım :)) kain de saati söyle yeter.[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayarsiz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Ben farkli bi konuya deyincem ari bu ss lerden gorduklerimden kusura bakma ne guzel bi server gercekten bizdeki gibi yabanci arkadaslarin ebay acligi ortaya cikmamis abarti setler ve silahlar yok ve halbuki high lvl insanlar bunlar ne kadar aci bizim serverda ebay cok ayuka cikti cok kotu ya neyse ari ss ler muthis saygılar...[signature][hline]Valkynval LvL 50+ Abyss Walker Bartz [Bu mesaj Ayarsiz tarafından 13 Temmuz 2004 11:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 elindeki ice bowmu? yoksa skini ayni olan baska bi bowmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 evet icebow allah dusurmesin o bowa :) valla somurdu beni nese kurtuldum allahtan.[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gliraniel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 http://boards.lineage2.com/tm.asp?m=319221 yaklasik 1.5 ay once ayni eventi yapmistik :)[signature][hline]Gliraniel // LvL 55 AW on Gustin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gliraniel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ayrica gustinde Eternal Avatar ve alliance olarak serveri domine ettigimiz icin boss moblari (orfen ve core) her repop oldugu zaman olduruyoruz.Bu da zaman zaman drake armor + demon staff olarak bize katki sagliyor tabi.[signature][hline]Gliraniel // LvL 55 AW on Gustin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar