Craven Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Red Baron' u hatırlayan varmı eskiden çok severek izlerdim mükemmel bir anime di. müziği bile aklımda. bi eleman wardı böle yeni yeni kendini geliştiren (potansiyeli olan) bi robot dövüşçüsü denebilir. kızıl baron du işte robotunun adı bi tırla yanında bi kızla gezerdi. robot savaşları olurdu içine girerdi robotun[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 yup :) güzeldir bayaa hepsini izlemiştim tvde gösterilenlerin, hatta sonlara doğru baya bi action/heyecan vs olmuştu[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 re re re re re re red balon diye şarkısının sonu vardı hep arkadaşlarla dalğa geçerdik ama güzeldi sopayı yiyip ruh gücümü iman gücümü ne diye böğrünüp agzına tükürürdü karşısındaki robotun redbalon sonu bayağı güzeldi o kralıçe robot falan tam manyaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Evet güzel çizgifilmlerden biriydi. Yanlış hatırlamıyosam Show TV gösteriyordu.... Esas oğlanın kullandığı Mecha'nin yani Red Baronun çizimlerini bulabileceğim bir site biliyormusunuz?[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 hmm evet güzeldi bayaa, bi bölümünde sakatlanıyor muydu noluyordu, sonra kendine acı vererek robotu kullanabildiğini falan buluyordu çocuk. eheh.[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 said: StRencher, 02 May 2003 14:39 tarihinde demiş ki: Evet güzel çizgifilmlerden biriydi. Yanlış hatırlamıyosam Show TV gösteriyordu.... Esas oğlanın kullandığı Mecha'nin yani Red Baronun çizimlerini bulabileceğim bir site biliyormusunuz?[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel ATV...de idi hatta en başında Red Baron şöyle şafaa doğru bakarken gösteriyodu böyle allah oluyodun sende fln :) baya iyiydi o...[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe --------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 HASUKAAAAA RED BAROOOOOOOOOOOOOOOOOON YUKEEEEEEE RED BAROOOOOOOOOOOOOOOON RE RE RE RE RE RE RE RE RE RE RE RED BAROOOOOOOOOON zuahahhaah nassı sallardık müziğini izlerken çocukluk tabiii :)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 said: karpuz, 03 May 2003 10:48 tarihinde demiş ki: HASUKAAAAA RED BAROOOOOOOOOOOOOOOOOON YUKEEEEEEE RED BAROOOOOOOOOOOOOOOON RE RE RE RE RE RE RE RE RE RE RE RED BAROOOOOOOOOON zuahahhaah nassı sallardık müziğini izlerken çocukluk tabiii :)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] nıhahahhahahahah :D[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe --------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 red baron hafta sonları kanal d de çıkardı 8 ile 8.30 da falan başlardı hepiniz unutmuş gitmişsiniz bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 unutulur mu?[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 said: karpuz, 03 May 2003 10:48 tarihinde demiş ki: HASUKAAAAA RED BAROOOOOOOOOOOOOOOOOON YUKEEEEEEE RED BAROOOOOOOOOOOOOOOON RE RE RE RE RE RE RE RE RE RE RE RED BAROOOOOOOOOON zuahahhaah nassı sallardık müziğini izlerken çocukluk tabiii :)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] asıl dragon ball felaket sallanırdı sinding dindirooot do dodoriiit[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 aah ah. tükürdüğümü yalamak üzere bir edit dikiyorum buraya; introlarda japoncadan gayrısı yalan şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 GOO LED BALOOOON YUKE LED BALOON HAAA KA KA KE LE LE LE LE LED BALOOOOOOOOOOOON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Bu animeyi aradım aradım bi türlü bulamadım :( içimde kalmışitı ufakken izlerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 La nerden hortlattınız bu thread i =) kanald de ne izlerdik pazar günleri hey allam zaten bi bu bi de goal diye bi cizgi film vardı beni japon animesine sürükleyen keşke bluray falan cıkarsalarda izlesek tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Tyrannus said: GOO LED BALOOOON YUKE LED BALOON HAAA KA KA KE LE LE LE LE LED BALOOOOOOOOOOOON Hahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar