quuq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 inprc said: uyandım sabahtan akşama kadar maç izledim 31 çektim yatıcam ahahahaha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 narziss said: Dynun said: destekli atacaktın eren dinan, topik geyik. 20 değil 200 de yazabilirdim oraya, 2000 de. orada yapmaya çalıştığım geyiğin anlaşılması problem, başka bir şey değil. yoksa ben de az mühendislik okuyorum, ben de temel fizik biliyorum, ben de... falan. 20g sadece bir espri olabilirdi ve oldu. iyi mi kötü mü onu bilemem. bence uzatmanın manası yok. ama yine de sen bilirsin tabii. omuzlarımızdaki basınç da 100kilowatmış. yaa geyik diyosun kendin gerilmişsin ulan , tamam relax beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 narziss said: Archangel_ said: sarah connor 20g yemiş bişi olmamıl diyorlar selam. olur öyle.bi ayar da bana ver, ben de deşarj olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Dynun said: narziss said: Dynun said: destekli atacaktın eren dinan, topik geyik. 20 değil 200 de yazabilirdim oraya, 2000 de. orada yapmaya çalıştığım geyiğin anlaşılması problem, başka bir şey değil. yoksa ben de az mühendislik okuyorum, ben de temel fizik biliyorum, ben de... falan. 20g sadece bir espri olabilirdi ve oldu. iyi mi kötü mü onu bilemem. bence uzatmanın manası yok. ama yine de sen bilirsin tabii. omuzlarımızdaki basınç da 100kilowatmış. yaa geyik diyosun kendin gerilmişsin ulan , tamam relax beybi ben de seni çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Dynun said: enişteye saygılar eniştemden sana saygılar bebeeeem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Archangel_ said: narziss said: Archangel_ said: sarah connor 20g yemiş bişi olmamıl diyorlar selam. olur öyle.bi ayar da bana ver, ben de deşarj olayım peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben de istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Fistan said: ben de istiyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 reserved dicem ama çok geç kalmışım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 olsun yinede reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 g noktası diye birşey olmadığı kanıtlandı bu arada. şehir efsanesi gibi birşey kendisi. tıpta bir karşılığı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 geçen sabah programında doktor öz bizzat anlattı g noktasını. hatta g noktasına benzer bir noktanın damağımızda, dişlerin hemen arkasındaki tırtıklı yüzeyden sonraki düzlüğün birazcık daha ilerisindeki yumuşak nokta olduğunu söyledi. orayı biraz parmaklarsanız hafif gıdıklanma gibi bişey oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 herkesin bi noktası vardır ha g olmuş ha k olmuş önemli değil önce insan olacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 i found your g-spot diye bir guildim vardı senelerce wowda sonra gmler değiştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar